PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10075
Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

10/10 XBOX360

ocenił(a) grę na 9

intro urywa dupę, grafika jak na konsolkę cudna...

ocenił(a) grę na 1
fabio

Grafika nie zmieniła się od 2007.

ocenił(a) grę na 9
supermaniak

na 40" są inne wrażenia...

supermaniak

haha 1, kolego jesteś żałosny, brak mi słów, żadna gra nie zasługuje na 1, ale wystarczy spojrzeć, że BF ma u CB 10. No ale lepiej zlewać na takich jak Ty, szkoda słów.

supermaniak

A co do zarzutu grafiki, postaram się napisać tak abyś zrozumiał (wiem, że to będzie ciężkie).
Grałem w niedzielę w MW 1, w poniedziałek MW 2, i we wtorek w MW 3 (w single).
Między MW 1 i MW 2 jest różnica grafiki, którą zauważyłem gołym okiem. Między MW 2 a MW 3 nie ma dużej różnicy to racja. Więc nie wypisuj tu głupot, hejterze. Tak łatwo EA Cię zmanipulowało, że wystawiasz grze, w którą nawet nie grałeś ocenę 1. Powodzenia w życiu, bo z takim nastawieniem sobie nie poradzisz.

ocenił(a) grę na 1
lukasziks

Kupuj dalej co roku tą samą grę.
I dzięki za lekcje życiowe :D

supermaniak

Tak, zagraj i oceniaj. Wiele gier nie różni się od poprzedniczek poza paroma szczegółami.
Uncharted 3 ma względem dwójki zmienioną fizyką piasku i wody.
ME 3 od 2 będzie się różnił lekkim usprawnieniem silnika i co-opem, co nie zmienia faktu, że boie gry są bardzo dobre.
Możesz się śmiać, ale oceniając gry nie grając w nie jesteś po prostu trollem, które na tej planecie nie mają prawa żyć.

ocenił(a) grę na 8
supermaniak

Przecież co roku nie będą budować nowego silnika graficznego, a jedynie go "usprawniać" aż przyjdzie czas na nowy. Zresztą czytałem, że w ostatnich latach te zjawisko jest spowodowane tym, że gry wychodzą i na konsole, a konsole nie dają już rady i czekamy w 2012, albo 2013 na ogłoszenie nowej generacji konsol, wtedy dopiero ma się wszystko znowu ruszyć pod względem grafiki, a tak Mass Effect, CoD, Assasin's Creed wszystko będzie wychodziło w tej samej grafice co poprzednie części :P.

ocenił(a) grę na 8
tomciog18

Gdyby teraz wyszedł nowy silnik do CoDa, to EA mogłoby odpuścić z BFem... Bo tej wojny już by nie wygrali ;>