PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10074
Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

MW3 w pigułce

ocenił(a) grę na 7

SP - Fabuła trzyma się kupy, chociaż w Black Opsie była ona ciekawsza. Cały Singleplayer w Black Opsie moim zdaniem był trochę lepszy od tego z MW3, chociażby przez pojazdy których w MW3 nie prowadzi się wcale. Niemniej kampania nadal jest widowiskowa. Do tego dochodzi Survival i Spec Ops. Grzech nie zagrać. 9/10
MP - Matchmaking potrafi działać dobrze a potrafi łączyć tak, że przez lagi nie da się grać. Gdy jednak podłączy dobrze, to gra się bardzo przyjemnie. Niestety na 5 połączeń które wykonałem do tej pory, 2 razy nie mogłem grać, 2 razy grze towarzyszyły ogrooooomne lagi a jeden raz trafiłem do Polaków gdzie grało się fantastycznie. Dedyki wiadomo - dedyki jak dedyki, szkoda tylko że nierankingowe. 9-/10

Ogółem wystawiam grze notę 9/10.

ocenił(a) grę na 9
waldeck

Black Ops to gniot w to sie nie da grac(podobno na PS3 Black Ops faktycznie jest duzo gorszy niz na x-boxa), od razu oddalem plyte do sklepu na drugi dzien).W Mw2 gram bez przerwy, gra sie wogole nie nudzi, i jutro ide po mw3, nie moge sie doczekac;)

ocenił(a) grę na 7
reynewan79

Jeżeli przejdziesz przez problemy techniczne zobaczysz w Black Opsie fantastyczną kampanię połączoną z dobrym multi. Czego więcej chcieć? Lepszej optymalizacji, to wszystko.

ocenił(a) grę na 7
waldeck

Multi jednak mi się nie podoba, tryb SC jest do du*y, niszczy to frajdę z gry. Akcje w których koleś dostaje ode mnie 5 kulek ale zabija mnie nozem gdy przeladowuję zdarzają sie nagminnie, pojedynki wygrywa ten kto ma lepszą broń. Multi zjeżdża do 6/10