Za rok wyjdzie część 4 hahaha. Komputerowa moda na sukces. Powinni zakończyć serię "Call of Duty" na pierwszej części "Modern Warfare". Po prostu żal. Czyli po co kupować 3 jak za rok wyjdzie 4? Pewnie SP trwa max 5 godzin pogra się rok w MP i co dalej? Przerzucać się na 4? Sami idioci w tym Activision.
Zgadzam się, ale dodam jeszcze coś od siebie. Tak się niszczy dobry produkt i zaufanie wśród graczy.
LOL? za rok wyjdzie CoD ale produkcji Treyarch, a za dwa lata jakaś część (może modern Warfare) studia Infinity Ward. Nie wiem czy wiesz ale jeden CoD jest robiony 2 lata.
Nie żebym się czepiał, ale już raczej 4 części nie będzie. Fabuła ewidentnie została zakończona. MW4 bez Soapa (spoil) to nie MW!
Oj tam, fabuły nie zdradziłem, więc trzymaj marynarza w majtach! :)
Co do kury znoszącej złote jaja - troszkę się z tym zgadzam. Tasiemce robione są już lekko na siłę. Mam nadzieje, że nie popsuje to serii takiej jak CoD, z którą jestem od 1 części :)
na tvgry.pl podali, że w 2012 powstanie nowe call of duty. Pod fleszem, gdzie widnieją tytuły gier podany jest MW 4. Może przez pomyłkę się pomylili. Zresztą mogliby sobie już darować te całe COD.
NFS też wychodzi bardzo często, ludzie kupują, więc wiesz, nie zabija się kury znoszącej złote jajka.
W sumie tak samo można powiedzieć o Fifie czy NBA, co rok wychodzą nowe przecież, a i tak ludzie kupują.
To samo, co roku wałkują to samo. Jedyną ważną różnicą jest brak agresywnej konkurencji. EA równie często poniżało coda co chwaliło bf3.
następny cod wyjdzie z pewnością, jeśli co roku biją rekordy sprzedarzy to dlaczego mieli by tego nie kontynuuować, nową cześcią twórcy raczej nie zrazili fanów bo w przeciwnym wypadku nie byłoby kolejnego rekordu sprzedarzy, być może za rok trafi na półki ponownie mw3 i sprzeda się równie dobrze :)