PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10057
Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

Za rok wyjdzie część 4 hahaha. Komputerowa moda na sukces. Powinni zakończyć serię "Call of Duty" na pierwszej części "Modern Warfare". Po prostu żal. Czyli po co kupować 3 jak za rok wyjdzie 4? Pewnie SP trwa max 5 godzin pogra się rok w MP i co dalej? Przerzucać się na 4? Sami idioci w tym Activision.

bandofbrothers

Tak sie właśnie robi kase...

lukasz92

Zgadzam się, ale dodam jeszcze coś od siebie. Tak się niszczy dobry produkt i zaufanie wśród graczy.

bandofbrothers

LOL? za rok wyjdzie CoD ale produkcji Treyarch, a za dwa lata jakaś część (może modern Warfare) studia Infinity Ward. Nie wiem czy wiesz ale jeden CoD jest robiony 2 lata.

ocenił(a) grę na 10
bandofbrothers

Nie żebym się czepiał, ale już raczej 4 części nie będzie. Fabuła ewidentnie została zakończona. MW4 bez Soapa (spoil) to nie MW!

pwn3r

No KU**a, znacznik spojler wstawia się przed zdradzającym fabułę tekstem! Wielkie dzięki...

ocenił(a) grę na 10
ThomasPPL

Oj tam, fabuły nie zdradziłem, więc trzymaj marynarza w majtach! :)

Co do kury znoszącej złote jaja - troszkę się z tym zgadzam. Tasiemce robione są już lekko na siłę. Mam nadzieje, że nie popsuje to serii takiej jak CoD, z którą jestem od 1 części :)

pwn3r

No w sumie fakt.. trochę przesadziłem, dobrze że się bardziej nie rozpisałeś :D

pwn3r

na tvgry.pl podali, że w 2012 powstanie nowe call of duty. Pod fleszem, gdzie widnieją tytuły gier podany jest MW 4. Może przez pomyłkę się pomylili. Zresztą mogliby sobie już darować te całe COD.

bandofbrothers

NFS też wychodzi bardzo często, ludzie kupują, więc wiesz, nie zabija się kury znoszącej złote jajka.

bandofbrothers

W sumie tak samo można powiedzieć o Fifie czy NBA, co rok wychodzą nowe przecież, a i tak ludzie kupują.

lukasz92

Ale FIFA czy NBA to co innego lol xd

ocenił(a) grę na 6
bandofbrothers

To samo, co roku wałkują to samo. Jedyną ważną różnicą jest brak agresywnej konkurencji. EA równie często poniżało coda co chwaliło bf3.

ocenił(a) grę na 1
bandofbrothers

następny cod wyjdzie z pewnością, jeśli co roku biją rekordy sprzedarzy to dlaczego mieli by tego nie kontynuuować, nową cześcią twórcy raczej nie zrazili fanów bo w przeciwnym wypadku nie byłoby kolejnego rekordu sprzedarzy, być może za rok trafi na półki ponownie mw3 i sprzeda się równie dobrze :)