PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10067

Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

- Kurde no, miał być, hmm... gdzie on jest.... halo, recoil!!... jesteś tutaj?!......

- hej, tu jestem!

- oo!! gdzie??

- BF3...

- hmm, wiem ze jestes w BF3, w koncu to najlepszy militarny FPS, wiec musisz tam byc... Ale w MW3, gdzie jestes? Przeciez to kretynizm, zeby w wojennej grze ciebie nie bylo! Rozumiem arcade'owa rozgrywke, ale bez przesady!

- No nie, nie ma mnie w MW3. Tylko BF3.

- Aaa.....

goral27

Ta zgodzę się, oprócz zdania "najlepszy militarny FPS" bo to aż budzi śmiech na sali :)

ocenił(a) grę na 5
lukasziks

taak mw3 lepszy :) buahaha

damian_filmweb

Nie MW 3 nie jest królem : MW było przełomem i nim będzie.

ocenił(a) grę na 5
lukasziks

przelomem byla destrukcja otoczenia i zupelnie nowy poziom rozgrywki, czyli bad company - tutaj mozna mowic o rewolucji.

damian_filmweb

nie zgodzę, się w Red Faction Guerilla miałeś lepszy silnik fizyczny do niszczenia budowli i gra wyszła wcześniej.

ocenił(a) grę na 5
lukasziks

Mowie o FPS. A czy lepszy ? Nie powiedzialbym.

damian_filmweb

No w FPS to BF ma najlepszy silnik fizyczny, się zgodzę. Ale ogólnie Havok ma lepszą moc.

ocenił(a) grę na 5
lukasziks

W Red Faction to chodzilo troche o co innego niz w zwyklej nawalance typu bad company. Ale przyznaje, ze moze i lepiej wygladala destrukcja. Bc takie surowe bylo, jesli mozna to tak nazwac.

ocenił(a) grę na 8
damian_filmweb

Wytłumacz mi proszę czym jest "zupełnie nowy poziom rozgrywki"

ocenił(a) grę na 5
iamhardkor

To sie domysl, jesli naprawde nie wiesz. Gra zostala przeniesiona na nowy poziom, znacznie bardziej blizszy realnosci.

iamhardkor

damian ma trochę racji, w BFie jest bardziej realistyczna rozgrywka, ale nie oszukujmy się i tak BF królem realizmu nie jest.

ocenił(a) grę na 5
lukasziks

Nie jest i nie bedzie. Tak samo z kazda inna gra tego typu. Nawet Far Cry.

damian_filmweb

No po realizm to trzeba patrzeć do Operation Flashpoint/Dragon Rising czy ARMA, które perfekcyjne też nie są :)

ocenił(a) grę na 5
lukasziks

Mozliwe. Jednak BC to dobra alternatywa, bo o lepsza trudno.

ocenił(a) grę na 9
goral27

czym jest to recoil?

peeszet

Odrzut broni.

ocenił(a) grę na 8
AnarchiX

Tylko modele jak i samo strzelanie w BFie odpycha
Nawet nie chce mi sie bronic tego chłamu jakim jest mw3... Porazka roku
Brak recoilu na takich malych mapach, żenada... I wszędzie biegająca bachornia z AWP i robiąca "kłik skopy" Oo

Brk rankingowych dedyków, mapy i respy zrobione tak by zbyt dobrze ci nie szło... Ogólnie CoD sięgął poziomu goowna

Jak całe życie uważałem że każdy gra w to co chcę i ie ma gier dla debili, tak teraz uważam że mw3 to najgorszy syf i jarać się mogą nią tylko dzieci i debile

ocenił(a) grę na 9
AnarchiX

dzięki ;)

do Pana wyżej, bez przesady, gra ma dawać frajdę a MW3 to zapewnia, po prostu są ludzie którzy lubią większe odwzorowanie świata realnego (BF3) a inni mniej (MW3) ;)

peeszet

ja to rozumiem, serio! Lubie MW, uwielbiam zagrac sobie czasem Spec Ops w MW2.

ale brak recoila w takim FPSie po prosu psuje zabawe... na przyklad w MP gra sprowadza sie tylko do refleksu i konkursu kto ma lepsza myche i podkladke, bo on wyceluje szybciej - a jak juz wyceluje, to po ptokach... w BF czesto mi sie zdarza, ze ktos mi ucieknie spod celownika i schowa sie za kamieniem... w MW tego nie ma

A na malych mapach zabawa w MW wyglada tak: respawn, dwa kroki, zgon, respawn, trzy kroki, zgon...

ocenił(a) grę na 9
goral27

ale jaka jest frajda z tego jeśli to Ty masz ta lepsza mychę, podkładkę i refleks ;)