PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10064

Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

- Kurde no, miał być, hmm... gdzie on jest.... halo, recoil!!... jesteś tutaj?!......

- hej, tu jestem!

- oo!! gdzie??

- BF3...

- hmm, wiem ze jestes w BF3, w koncu to najlepszy militarny FPS, wiec musisz tam byc... Ale w MW3, gdzie jestes? Przeciez to kretynizm, zeby w wojennej grze ciebie nie bylo! Rozumiem arcade'owa rozgrywke, ale bez przesady!

- No nie, nie ma mnie w MW3. Tylko BF3.

- Aaa.....

goral27

Ta zgodzę się, oprócz zdania "najlepszy militarny FPS" bo to aż budzi śmiech na sali :)

lukasziks

taak mw3 lepszy :) buahaha

damian_filmweb

Nie MW 3 nie jest królem : MW było przełomem i nim będzie.

lukasziks

przelomem byla destrukcja otoczenia i zupelnie nowy poziom rozgrywki, czyli bad company - tutaj mozna mowic o rewolucji.

damian_filmweb

nie zgodzę, się w Red Faction Guerilla miałeś lepszy silnik fizyczny do niszczenia budowli i gra wyszła wcześniej.

lukasziks

Mowie o FPS. A czy lepszy ? Nie powiedzialbym.

damian_filmweb

No w FPS to BF ma najlepszy silnik fizyczny, się zgodzę. Ale ogólnie Havok ma lepszą moc.

lukasziks

W Red Faction to chodzilo troche o co innego niz w zwyklej nawalance typu bad company. Ale przyznaje, ze moze i lepiej wygladala destrukcja. Bc takie surowe bylo, jesli mozna to tak nazwac.

damian_filmweb

Wytłumacz mi proszę czym jest "zupełnie nowy poziom rozgrywki"

iamhardkor

To sie domysl, jesli naprawde nie wiesz. Gra zostala przeniesiona na nowy poziom, znacznie bardziej blizszy realnosci.

iamhardkor

damian ma trochę racji, w BFie jest bardziej realistyczna rozgrywka, ale nie oszukujmy się i tak BF królem realizmu nie jest.

lukasziks

Nie jest i nie bedzie. Tak samo z kazda inna gra tego typu. Nawet Far Cry.

damian_filmweb

No po realizm to trzeba patrzeć do Operation Flashpoint/Dragon Rising czy ARMA, które perfekcyjne też nie są :)

lukasziks

Mozliwe. Jednak BC to dobra alternatywa, bo o lepsza trudno.

goral27

czym jest to recoil?

peeszet

Odrzut broni.

AnarchiX

Tylko modele jak i samo strzelanie w BFie odpycha
Nawet nie chce mi sie bronic tego chłamu jakim jest mw3... Porazka roku
Brak recoilu na takich malych mapach, żenada... I wszędzie biegająca bachornia z AWP i robiąca "kłik skopy" Oo

Brk rankingowych dedyków, mapy i respy zrobione tak by zbyt dobrze ci nie szło... Ogólnie CoD sięgął poziomu goowna

Jak całe życie uważałem że każdy gra w to co chcę i ie ma gier dla debili, tak teraz uważam że mw3 to najgorszy syf i jarać się mogą nią tylko dzieci i debile

AnarchiX

dzięki ;)

do Pana wyżej, bez przesady, gra ma dawać frajdę a MW3 to zapewnia, po prostu są ludzie którzy lubią większe odwzorowanie świata realnego (BF3) a inni mniej (MW3) ;)

peeszet

ja to rozumiem, serio! Lubie MW, uwielbiam zagrac sobie czasem Spec Ops w MW2.

ale brak recoila w takim FPSie po prosu psuje zabawe... na przyklad w MP gra sprowadza sie tylko do refleksu i konkursu kto ma lepsza myche i podkladke, bo on wyceluje szybciej - a jak juz wyceluje, to po ptokach... w BF czesto mi sie zdarza, ze ktos mi ucieknie spod celownika i schowa sie za kamieniem... w MW tego nie ma

A na malych mapach zabawa w MW wyglada tak: respawn, dwa kroki, zgon, respawn, trzy kroki, zgon...

goral27

ale jaka jest frajda z tego jeśli to Ty masz ta lepsza mychę, podkładkę i refleks ;)