Dwa nowe COD-y w ciagu jednego roku o czym to swiadczy ? o pazernosci twórców na kase! Gralem jak narazie we wszystkie czesci ale jakos nie zafascynowaly mnie.BF BC2 moze w trybie singiel ustepuje seri COD pod wzgledem dynamiki i efekciarstwa ale w trybie multi miażdzy wszystko na polu FPS-ów! tam sie czuje ze jest sie na polu bitwy do tego niewyobrazalna grywalnosc i miód który spływa z ekranu sprawia że multiplayer w BF BC2 wciąga jak najsilniejszy narkotyk i daje mase dobrej zabawy a multi z COD-a wyglada przy nim troche śmiesznie.A więc jeśli chodzi o nadchodzace MW3 to na pewno z czasem zagram ale na pewno nie predko po jej premierzy na rynku a co z Batllefield 3? w tym przypadku trzeba wkrótce złożyć zamówienie pre-order :-D
Dwa nowe COD'y ale robione przez 2 różne studia więc to co napisałeś nie ma sensu bo Modern Warfare 3 powstaje właściwie od wydania Modern Warfare 2. A względem Battlefield'a Bad Company 2 a MW 2 grałem w obydwie gry i Call Of Duty uważam za dużo lepsze w szczególności pod względem multiplayer'a, ale to tylko moje zdanie :D
A nie w szczególności pod względem kampanii, bo kampania w bc 2 jest 10x bardziej absurdalna niż kampania w codzie i mniej widowiskowa, gorsza fabuła etc. jedynie postacie są fajne ale fatalny dubbing, myślałem że jak Pazura podkłada głos to wyjdzie z tego coś lepszego.
CoD wychodzi równo co roki
Mi też podoba sie bardziej multi coda... Co nie znaczy ze nie powroce jeszcze do multi bc2
"tam sie czuje ze jest sie na polu bitwy"- wszyscy prócz weteranów guwno o tym wiedzią, kolejny absurd serii battlefield. Chyba nie grałeś w Bf2, bc2 to hańba dla tej serii. Gra jest bardzo dobra, ale ze starym dobrym bf ledwo co ma wspólnego.
Chyba cię cycki swędzą. MW 3 tylko wychodzi a nie 2 cody, nie wiem gdzie ty żeś to wyczytał, na samosiach?
Premiera COD Black Ops miała miejsce 9 listopada 2010 - Premiera COD Modern Warfare 3 bedzie miała miejsce 8 listopada 2011 wiec w ciagu jednego roku wypuszcza sie na rynek dwie czesci Call of Duty .Jeszcze jakieś pytania?
Nie mam pojęcia czy to był taki żart z twojej strony... Czy jesteś aż takim trollem
Szkoda ze w BC2 samo strzelanie nie jest nawet w połowie tak przyjemne jak w CoDzie, ale cóż... Nie każdy może dorównać mistrzom :)
Pewnie się powtarzam ale ILE KU*WA razy można grac w to samo?
Nie ogarniam tego, mi to całe bieganie po sklepach znudziło się wraz z WaW, a wy dalej maglujecie tą samą gre?
W MW3, to ja grałem 3 lata temu.
Assasin Creed też od kilku części jest taki sam i jak widać nie jest to minus
Po prostu podoba mi się CoDowska rozgrywka i nawet jeśli ma to być DLC to dla mnie warty 100zł
Hmm, rzeczywiście Assassins creed wygląda tak samo, mimo jeszcze lepiej się sprzedaje.
Gdyby konsole nie ograniczały PC, mieli byśmy już dawno nową generacje gier.
2 od 1, brotherhood od 2, tera revelations sprzeda się lepiej niż brotherhood.
Ale tak na prawdę, wkurza mnie to że activision każe sobie płacić nienormalne sumy, za jakiegoś map packa, z 5 mapami...
Myślałem że po strategi BC2, już tego nie zrobią, ale nie, oni to jeszcze ogłosili ze będzie 20 map Packów do MW3.
Może na amerykę to super ultra zaj*biście, ale na Polskę, to lepiej se jakąś strategie kupić za 50 zł, i grać długie godziny.
Tylko że DLC do mw3 będą co miesiąc dla tych co płacą za usługę Elite
A ci którzy nie chcą ELite będzie co kwartał
A DLC w MW3 będą to nowe misje w spec-ops mapy do multi i coś jeszcze...
Prawdę mówiąc jakby wziąć pod uwagę wersje na konsolę to nie wiem czy nie gorzej
1 dodatkowy tryb na tej samej mapie 10zł
Nie wiem jak to było w wersjii konsolowej, ale na PC Vietnam kosztował 49 zł.
Cenę można porównać do jednego map packa z black opsa. co dostaliśmy w black opsie?
4 mapy multi, 1 mapa zombie (jedyny powód dla którego je "pożyczam" od kolegi")
a co dostajemy w dodatku Vietnam? 5 nowych map, kilkanaście nowych broni, do tego nowe skóry naszych bohaterów, oraz mistrzówki dźwięk, a także Dubbing polskich aktorów. A same "map packi" były w zupełności darmowe, wchodziły po prostu z updatem.
Activision każe sobie płacić dosłownie za wszystko. Nie zdziwię się, gdy trzeba będzie płacić za updata który naprawia bugi w grze.
"...Najważniejsze że my, jako gracze możemy dać się wydymać..."
Tylko że Acti skupia się na Xboxie i na Ameryce
Map Pack na konsole nie był za darmo jak np na PC
Gdybym miał zapłacić nawet 10zł za 5 mapek to dla samego posiadania warto by to mieć...
Dokładnie.
Dla porównania, czy podoba ci się multi black opsa?
Jeżeli tak, to znaczy że używasz famasa, AUGa, commando, lub aks. Innego wyboru nie ma, bo z innymi brońmi nie przetrwasz dłużej.
(ja używałem M14, do 2 prestiża, potem po prostu to wszystko olałem...)
Używałem kiedyś Auga, ale był cienki
Po przesiadce na Galila często wbijałem BlackBird>Strzelec>Pilot
Ale za dużo ludzi chowało się w domkach i nie mogłem ich zabijać, dlatego teraz mam Napalm>Grom>strzelec
W sumie skopana optymalizacja mnie wnerwiłą i chwilowo przerwałem grę
No, czyli norma.
Te wszystkie bronie są tylko dla wyglądu chyba, bo używane jest jedyne 20% całego ekwipunku dostępnego w grze.
COD kocha takie zagrywki. WaW - MP40, MW - P90 itd...
Wolę gry, w których wyważone są samopowtarzalne karabiny (świetny przykład to np. BC2, w którym M1 było jednym z najlepszych giwer w grze.) Seria COD, uważa że jak coś nie jest automatem, to znaczy że jest do dupy.
Brawo Activison za świetne zoptymalizowane bronie.
Akurat wielu ludzi bardzo narzeka na to że w BO bronie są zbyt zbalansowane i z każdej strzela się tak samo
M14 czy FN FAL to dobre bronie, tyklo trzeba nimi trochę potrenować
A w BFie można sobie pozwolić na szaleństwa, bo tam nie tylko bronią można zabijać(chodzi o pistolety, karabiny itd)
Widziałem osoby biegające z g11 i Falem lub m14 i szło im dobrze
Wielu broni nie dostrzega się tylko dlatego bo gubią się gdzieś w tłumoe innych giwer
FAL, M14, jak i wiele innych broni rzeczywiście nie są do dupy. Po prostu Famas i jego koledzy są obdarzeni za dużą siłą.
Na czym grasz w BO? Na pececie może samopowtarzalki by przeszły, ale grając na PS3, nie widzę nic innego niż Famas, AUG, Galil, i aks.
To jest bez sensu. Ta gra nie powinna być robiona na strategi "to powinno być lepsze od tego" itd.
Tak, gram na PC
Famas w sumie jeszcze na PC ujdzie, ale nie cierpie ak-74u +maraton + waga lekka + rapid fire i uchwyt