PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10061
Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

Ujdzie...

ocenił(a) grę na 4

Nie wiem dlaczego ale singleplayer całkowicie nie przypadł mi do gustu, grę zainstalowałem tylko po to by przejść singla gdyż grałem w poprzednie części i ciekawy byłem jak twórcy zakończą tą historię, powiem szczerze że wyobrażałem to sobie całkiem inaczej. Fabuła nie spełniła moich oczekiwań, przede wszystkim była za krótka, misje były za krótkie i według mnie zbyt przeładowana efektami specjalnymi, tzn: zaczynam misję, jest fajnie jestem w centrum miasta fajnie tłukę wrogów a tu ledwo co zacząłem się rozkręcać to akcja zastaje zastopowana w dziwnym miejscu np przez walący się budynek, następnie znowu wychodzą wrogowie, chwile ich potłukę i koniec misji, i już od razu zaczyna się kolejna. Taka rozgrywka wg mnie jest bez sensu. W multi grałem 2 rundy, po czym spokojnie stwierdziłem że jest to po prostu multi z MW2, tylko że są inne mapy i bronie.

Moja ocena tak jak w temacie 4/10 (ujdzie)

PS.
Do fanboyów: w tym temacie nie porównuje tej gry do BF3, tylko do poprzednich części Call of Duty, a w szczególności do MW i MW2. Zaznaczam od razu bo pewnie zaraz i tak wyskoczycie na mnie że znowu przyszedłem chwalić Battlefielda.