Gra naprawdę świetna. Cały czas akcja. Nie można się nudzić.
Mam nadzieję, że BF3 nie bedzie gorszy.
COD Black Ops przycinał mi się niemiłosiernie, a COD MW3 śmiga płynnie na
najwyższych detalach przy sprzęcie Intel Pentium core 2 duo 2x3000 MHz, 4GB Ram i
karcie NVIDIA GeForce GTS 250 1GB.
u mnie przy 8400M gs chodzi na normalach z 35 klatkami :D
jestem miło zaskoczony ;)
a BF nie chciał nawet drgnąć :P
Dziwne, bo ja mam Dual Core 2x2.50, 4GB RAM, GT9500, i BO działało mi na full'a jak marzenie, nie wiecie, czy MW3 na takim sprzęcie mi pójdzie, chociaż na minimum?
czlowieku, mi na 2x2.6athl, 2gb ram i 8600gt dziala bez sciny, nie wiem czy na najmniejszych czy nie, ale silnik od paru lat ten sam, grafika tak samo, singiel na 5h max na normalnym poziomie i do wywalenia, do multi mam bc2, niedlugo modernizacja kompa i bf3 nabede do multi ;p
Powinno śmigać bez problemu na średnich , a może nawet na wysokich detalach. Ja gram na win7 64bit. Co do BF Black Ops może miałem jakąś lipną wersję. Teraz przechodzę BF3 i wbrew temu co piszą inni, że taka porażka i wogóle mi się podoba:) Trochę denerwuje mnie przycinający się dzwięk, ale lepsze to niż jak by miał ciąć się obraz.
no to ja nie rozumiem, bo mnie na lapku bf3 smiga spokojnie na srednich a mw3 ledwo dzwiga z poteznymi wcinami...
Kupiłem, SP na full jak marzenie, całe ok 5-6H fabuły bez przycięcia, MP to gram na najmniejszych, bo po co lepiej, i szczerze? ludzie grają jak leszcze...
Ja właśnie dzisiaj odpalę MW3 i patrząc po wymaganiach mam nadzieję że pójdzie mi na full bo jeżeli nie to nawet nie mam zamiaru w niego grać. BF3 na low działa i nie satysfakcjonuje mnie jakoś, na medium jest w stanie działać 30 minut bo przeciąża procesor. Troszkę jestem zaskoczony.
AMD 2x 3,0GHZ, GT9800, 3GB ram