PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10057
Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

Gra naprawdę świetna. Cały czas akcja. Nie można się nudzić.
Mam nadzieję, że BF3 nie bedzie gorszy.

COD Black Ops przycinał mi się niemiłosiernie, a COD MW3 śmiga płynnie na
najwyższych detalach przy sprzęcie Intel Pentium core 2 duo 2x3000 MHz, 4GB Ram i
karcie NVIDIA GeForce GTS 250 1GB.

ocenił(a) grę na 9
PolFux

u mnie przy 8400M gs chodzi na normalach z 35 klatkami :D

jestem miło zaskoczony ;)

a BF nie chciał nawet drgnąć :P

ocenił(a) grę na 10
PolFux

Dziwne, bo ja mam Dual Core 2x2.50, 4GB RAM, GT9500, i BO działało mi na full'a jak marzenie, nie wiecie, czy MW3 na takim sprzęcie mi pójdzie, chociaż na minimum?

ocenił(a) grę na 1
stalinX112

czlowieku, mi na 2x2.6athl, 2gb ram i 8600gt dziala bez sciny, nie wiem czy na najmniejszych czy nie, ale silnik od paru lat ten sam, grafika tak samo, singiel na 5h max na normalnym poziomie i do wywalenia, do multi mam bc2, niedlugo modernizacja kompa i bf3 nabede do multi ;p

ocenił(a) grę na 8
stalinX112

Powinno śmigać bez problemu na średnich , a może nawet na wysokich detalach. Ja gram na win7 64bit. Co do BF Black Ops może miałem jakąś lipną wersję. Teraz przechodzę BF3 i wbrew temu co piszą inni, że taka porażka i wogóle mi się podoba:) Trochę denerwuje mnie przycinający się dzwięk, ale lepsze to niż jak by miał ciąć się obraz.

PolFux

no to ja nie rozumiem, bo mnie na lapku bf3 smiga spokojnie na srednich a mw3 ledwo dzwiga z poteznymi wcinami...

ocenił(a) grę na 10
PolFux

Kupiłem, SP na full jak marzenie, całe ok 5-6H fabuły bez przycięcia, MP to gram na najmniejszych, bo po co lepiej, i szczerze? ludzie grają jak leszcze...

ocenił(a) grę na 7
PolFux

Ja właśnie dzisiaj odpalę MW3 i patrząc po wymaganiach mam nadzieję że pójdzie mi na full bo jeżeli nie to nawet nie mam zamiaru w niego grać. BF3 na low działa i nie satysfakcjonuje mnie jakoś, na medium jest w stanie działać 30 minut bo przeciąża procesor. Troszkę jestem zaskoczony.

AMD 2x 3,0GHZ, GT9800, 3GB ram

ocenił(a) grę na 8
mejki

Wyłączysz cienie i SSAO, dasz AA na 2X i tekstury spokojnie pociągniesz na ekstra
MW3 zjada coś około 2GB ramu