PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612424}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10074
Call of Duty: Modern Warfare 3
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 3

Co za idiota dodał do obsady że Soap'owi podkładać będzie głos Piccinino, przecież wiadomo że użyczy głosu mu kevin mckidd tak jak w MW 2. A po 2 już miesiąc temu dodałem taką samą obsadę jaka jest tu podana (prócz soap'a) ale jakiś inteligentny admin to odrzucił :O a komuś innemu jakiś czas później zaakceptował. Pogratulować temu adminowi :/ .

indk

http://www.imdb.com/title/tt1937113/ przeczytaj sobie kto podkłada głos Soap'owi i wychodzi na to że sam jesteś idiotą, a nie ten kto to dodał i ten kto zaakceptował. ( jak ja nie lubię ludzi, którzy obrażają, a nie mają racji ).

Cyszard

To są informacje wyssane z palca :O , jaki by to miało sens jeśli w mw 2 Soapowi podkładał głos McKidd a w mw 3 w ogóle inny aktor. Od razu a Kapitanowi Price podkłada głos Krzysztof Ibisz, weźcie czasem pomyślcie zanim coś wstawicie bo potem się zrobi kupa z tej obsady, gra jeszcze nie wyszła i Soap'a ani razu w niej nie pokazali tylko potwierdzili że będzie, to samo tyczy się aktorów którzy tworzą dialogi, twórcy gry mówili że do premiery nie mają zamiar zdradzać obsady gry, ale ty wiesz lepiej i powołujesz się na jakieś strony które wróżą z fusów nice. Nie zdziw się jak okaże się że to właśnie Kevin McKidd podkłada głos Soapowi a nie jakiś Piccinino. Ja mam rację 1000% na pewno McKidd nie zrezygnował by z dalszego podkładania głosu, przecież tacy ludzi trzepią z tego tyle kasy ile za zagranie w filmie. Widać że chyba nie grywasz w MW 2.

indk

Po pierwsze ta strona to największa baza filmów i gier na świecie. Po drugie jeżeli się okaże że miałeś rację zawsze możesz poprawić kontrę w przyszłości w obsadzie. Po trzecie w MW 2 gram co wekend ze znajomymi. Bo akurat multi jest leprze niż w Black Opsie. No ale ty widocznie wiesz lepiej że nie gram w tą grę.

Cyszard

Mówię o kampanii :D , ja mało teraz gram w mw 2 bo mi się znudziło (ale wcześniej sporo grałem) . Po drugie jak pisałem wcześniej "Soap'a ani razu w niej nie pokazali tylko potwierdzili że będzie, to samo tyczy się aktorów którzy tworzą dialogi, twórcy gry mówili że do premiery nie mają zamiaru zdradzać obsady gry". Reasumując ta strona KŁAMIE! albo po prostu wróży, chyba że mają jakieś wtyki w iw/acti :P . Czas pokaże, ale wątpię żeby to była prawda, bo to była by porażka że nagle głos się Soapowi zmienił.