PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606070}
7,4 8,8 tys. ocen
7,4 10 1 8831
Call of Duty: World at War
powrót do forum gry Call of Duty: World at War

Nudaaaa

ocenił(a) grę na 4

jak w temacie. Gniot w kolorowym opakowaniu. Najsłabsza część cyklu.

ocenił(a) grę na 6
Elmo_Is_Dead

moim zdaniem najlepsza ze względu na innowacyjny tryb zombies, które zresztą podbiły serca post-apokaliptycznych fanów :D

ocenił(a) grę na 10
supermaniak

zgadzam się, Call of Duty 5 jest bardzo dobrą produkcją

ocenił(a) grę na 7
llubellak

udana produkcja ale bez przesady...

ocenił(a) grę na 9
Elmo_Is_Dead

co kto lubi mi się podoba

ocenił(a) grę na 10
PUNISHER2009

i ja też to lubię. dobrze że i w black ops jest tryb zombie. bardzo fajny pomysł

ocenił(a) grę na 7
llubellak

nom chociaż dodatkowa misja w MW która była zamiast nazi zombies też była fajna ale zdecydowanie za krótka :( niestety ...

ocenił(a) grę na 10
Niszczyciel2000

jaka misja ta dodatkowa. pewnie nawet nie zauważyłem:) a swoją drogą wracając jak bumerang do nazi zombie, to się kiedyś kończy. wczoraj trafiła się dobra ekipa na Kino der Toten i do 23 poziomu doszliśmy po czym padł mi internet:( wiem wiem 23 to pikuś, hardcorowcy co i 50 potrafią dojść, ale czy to ma kiedykolwiek koniec

ocenił(a) grę na 7
llubellak

a kto wie ? ;p
ta dodatkowa misja była w samolocie ;p
po przejściu gry z tego co pamiętam sama powinna się załączyć a jak nie to jest gdzieś w menu ;p

ocenił(a) grę na 10
Niszczyciel2000

aaa to przeszedłem:) dawno temu i wyleciało mi to z głowy

ocenił(a) grę na 7
llubellak

;p fajna ale przykrótka nie ? ;p

ocenił(a) grę na 10
Niszczyciel2000

z tym samolotem podobna sprawa jest w modern warefare 3 misja w samolocie z rosyjskim prezydentem. ogólnie fajna sprawa. szkoda że nie ma takiej mapy na multiplayer i misja typu zakładnicy i antyterroryści

ocenił(a) grę na 7
llubellak

w mw 3 nie grałem ...

ocenił(a) grę na 10
llubellak

Według mnie misja w MW3 o której wspomniałeś jest najsłabszą misją w całej grze i chyba historii CoD szczególnie ta część właśnie w samolocie bo po "lądowaniu" jest troszkę lepiej ;) To jest oczywiście moje zdanie i jego celem nie było skrytykowanie Twojej wypowiedzi ;)