PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606070}
7,4 8,8 tys. ocen
7,4 10 1 8831
Call of Duty: World at War
powrót do forum gry Call of Duty: World at War

Czy Dużo osób w to gra

proszę o szybką odpowiedz

ocenił(a) grę na 10
bajodek11

może to nie szybka odpowiedź ale sporo jest graczy. zawsze się znajdzie interesującą mapę i odpowiednią rozgrywkę. małe szanse na spotkanie tego samego gracza zmieniając mapy, no chyba że upodobasz sobie jedną mapę to wówczas może być stałe grono zapaleńców. w ogóle multu fajny, duże mapy szczególnie te "niemieckie" i duża liczba graczy, powoduje że czasem gra to prawdziwy hardcore

llubellak

Witam,

Sam pogrywałem w to sporo na multi. Powiem więcej, byłem uzależniony. Ale wracając do tematu to na patchu 1.7 znajdziesz wiele fajnych serwerów i duża ilość graczy z całego świata.

ocenił(a) grę na 10
Ayeren

widzę że odpisujemy z regularnością co kwartał więc twej odpowiedzi mogę spodziewać się w czerwcu:) masz rację patch 1.7 dużo wniósł, masz rację również co do uzależnienia. dla mnie ta część była najbardziej wciągającą z serii choć grałem we wszystkie. cholernie podobała mi się mapa w berlinie z czołgami i możliwością rozgrywki dla 54 graczy. odnośnie kampanii amerykańskiej lotnisko było zaje...........! no a kwestia z zombie- sam wyglądałem jak zombie po nocy zarwanej przed monitorem