PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=767552}
8,1 4,7 tys. ocen
8,1 10 1 4666
Days Gone
powrót do forum gry Days Gone

Niestety za grę kosztującą aż 160 zł dostaniemy ochlapy...

Fabuła oklepana - atak zoombie wow
W około świrusy i tylko na tym gra polega
Zabij zniszcz wroc
Dla urozmaicenia musimy tankowac motor i go naprawiac
Gdy chcialem chodzic okazalo się ze bez motora ani rusz...

Nie polecam bo gra nie jest warta tej ceny

Za góra 50 zł mozna kupic

Moją recenzje opieram na 5 h gry

Amen

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Fury77

Wszedlem na Twoj profil i od razu przeszla mi ochota by napisac Ci cos dosadniej. Oceny samych bajek 10/10 mówią już same za siebie. Wiem że zaczęły się Tobie już wakacje , a rodzice zjdeli blokade internetu na ten czas, ale to nie jest powód by się tak zachowywać. Leczyć to szczególnie trzeba się z hejtu i bycia trollem. Przemysl to co napisalem i pamiętaj , że w sieci nie jesteś anonimowy. Udanych i spokojnych wakacji. Milej gry ;)

ocenił(a) grę na 10
polecaaam

Ormowiev czy zomowiec z Ciebie jest? Wchodzac na moj profil i sprawdzajac mnie ?

Fury77

Jesteś w internecie. Na fb tez placzesz ze ktos odwiedza twoj profil?

ocenił(a) grę na 10
polecaaam

Nie odwiedzam nie znanych mi ludzi a zreszta nie mam szajs boka

Ikus2021

Edytujac opinie po przejsciu calej gry : To nadal uwazam ze najslabszym punktem jest tutaj jednak fabula. Natknalem sie na wiele drobnych bledow. Na przyklad bez spoilerowania poszedlem po motor w jedno miejsce aby nie trzebabylo wracac potem po niego zostawiajac swoj. - chcialem byc przeiwydywalny :D , a okazalo sie ze i tak by mi go sprowadzili spowrotem heh. Czasem kwestie sie powtarzaja w wielu miejscach gry - znow slyszymy to samo. Ogolnie na nudne wieczory to gra obleci, ale nie jest to nic szczegolnego. Zagralem i zapomnialem juz - dopiero komentarz dzieciaka z podstawowki przypomnial mi o tej grze.