PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656671}
7,0 2,2 tys. ocen
7,0 10 1 2185
Dead Island Riptide
powrót do forum gry Dead Island Riptide

chwala gre za wtornosc i wstecznictwo. Coniektorzy uwazaja za kpine wydawac dlc za 60 baxow i tyle w temacie

pharaoh1

Polecam ci slownik a nie gry..

ocenił(a) grę na 5
cureman

przyslij na maila , chetnie poczytam , z pewnoscia ciekawsze to bedzie niz riptide

ocenił(a) grę na 4
pharaoh1

Pisownia pisownią ale chłopak ma racje. GRA JEST KASZANKĄ i to wielka szkoda bo pierwsze dead island było całkiem niezłe...

ElTomeko

Grales czy tylko czytales ze jest slaba?

ocenił(a) grę na 4
cureman

Grałes.

ocenił(a) grę na 5
cureman

na YT jest caly walkthrough polecam , nie zapomnij nalac sobie mocnej kawy do termosu na ta sesje , choc moze efedryna bedzie lepsza na ta telenowele

ocenił(a) grę na 8
cureman

Gra jest fajna praktycznie tak samo, jak poprzednia, nie wiem, o co to jojczenie. Tylko trochę ze scenariuszem się zakręcili, ale można na to przymknąć oko.

pharaoh1

Tchland już tak kiedyś zrobił że na porządnej marce wypuścił coś bardzo przeciętnego na kasę
Mowa o Call of Juarez The Cartel

ocenił(a) grę na 4
Psyhe

Dokładnie

ocenił(a) grę na 6
pharaoh1

a mnie tam nowa wyspa bardziej się podoba i te nowe zombiaki wodne ;D choć faktycznie gra nie porywa tak jak pierwsza część ale jestem na początku więc może kto wie co będzie potem ;D

ocenił(a) grę na 8
pharaoh1

A ja muszę powiedzieć, że dwójka jest według mnie lepsza, pod względem klimatu, usprawniona jest technicznie i dodano ciekawe czynniki do gry.

TheJoakim

To nie jest dwójka !

ocenił(a) grę na 8
Psyhe

No rozumiem, ale chodziło mi bardziej, o następną część, kontynuację. Ale mój błąd, przyznaję.

ocenił(a) grę na 6
pharaoh1

A może ktoś z Was wie ;P jak zagrać w tę grę na padzie Logitechu wykrywa mi Pada ale niestety strasznie pomieszane są przyciski ;P tam gdzie do przodu idzie mi do tyłu ;D ktoś pomoże? :D