chwala gre za wtornosc i wstecznictwo. Coniektorzy uwazaja za kpine wydawac dlc za 60 baxow i tyle w temacie
przyslij na maila , chetnie poczytam , z pewnoscia ciekawsze to bedzie niz riptide
Pisownia pisownią ale chłopak ma racje. GRA JEST KASZANKĄ i to wielka szkoda bo pierwsze dead island było całkiem niezłe...
na YT jest caly walkthrough polecam , nie zapomnij nalac sobie mocnej kawy do termosu na ta sesje , choc moze efedryna bedzie lepsza na ta telenowele
Gra jest fajna praktycznie tak samo, jak poprzednia, nie wiem, o co to jojczenie. Tylko trochę ze scenariuszem się zakręcili, ale można na to przymknąć oko.
Tchland już tak kiedyś zrobił że na porządnej marce wypuścił coś bardzo przeciętnego na kasę
Mowa o Call of Juarez The Cartel
a mnie tam nowa wyspa bardziej się podoba i te nowe zombiaki wodne ;D choć faktycznie gra nie porywa tak jak pierwsza część ale jestem na początku więc może kto wie co będzie potem ;D
A ja muszę powiedzieć, że dwójka jest według mnie lepsza, pod względem klimatu, usprawniona jest technicznie i dodano ciekawe czynniki do gry.
No rozumiem, ale chodziło mi bardziej, o następną część, kontynuację. Ale mój błąd, przyznaję.