jak dla mnie 9/10.
Było by 10/10 ale jednak są rzeczy, które irytują. Broń palna jest rzadkością i jest bardzo, bardzo słaba. 6 naboi z rewolweru w głowę zombie? litosci... lekka przesada
Nie można blokować. Gdy zombiak zaczyna atakować, zbija każdy cios i przez to nie można mu oddać. 3 i wiecej zombie i po walce.
Jak dla mnie te dwa błędy zmniejszają moją ocenę końcową
Synuś, nikt cię tu nie zmusza do grania na PC, to ty się ciskasz i wychodzisz z takimi chorymi teoriami, że aż mi cię żal, bo wszystko wskazuje na to, że musisz być mocno poszkodowany na umyśle. Nie dałeś żadnych argumentów, tylko obrażasz wszystkich, klniesz i wyzywasz.
Znikaj stąd, bo to forum publiczne, a nie twoje bagno.
,,Nawet srednio intelgentny szympans nauczy sie grac na konsoli." - to dobrze, może od teraz, zajęty graniem, mniej będziesz rzucał odchodami w ludzi odwiedzających ZOO. :P
A mi się to podoba. Wreszcie bohater nie jest jakis super żeby pierdnięciem zabić 100 zombie naraz
Co nie zmienia faktu, że na PC granie w FPS jest znacznie naturalniejsze. W porównaniu z klawiaturą i myszką, granie padem, to tak, jakby jeść zupę widelcem. A co do gry, to ja przeszłam już kilkanaście godzin gry i zginęłam na razie 12 razy, nie wiem, czy to mało, czy dużo. Na początku było ciężko, ale potem, jak się opanuje kopanie i przewracanie, to można dwoma ciosami zabijać zwykłe zombiaki, a na zbirów jest prosta metoda, że się bierze koktajle, bomby z dezodorantów, albo butle z gazem i można ich łatwo zabić. A jak się tego nie ma, to jest prosta technika: sprowokuj do nietrafionego ciosu, doskocz, uderz, odskocz.
przeszedłem całą grę i zginąłem 135 razy. Może jestem beznadziejny a może nie ale na 38 lv zombie zwykłe zabiera 1/2 hp a zarażony zabija dość szybko więc ciężko jest jeśli chodzi o walkę wręcz
ale się udało :D Ostatni boss mnie rozczarował. Jak masz pasek furii a ja go chomikowałem na takie okazje to bardzo szybko pada. Ze mną nie wytrzymał 10 sec a gram Samem B
FPS to first-person shooter, ewentualnie ostatnio też first-person slasher, bo powstało kilka takich gier i jedną z nich jest w dużej mierze Dead Island.
Poza tym - zwracanie się ,,imbecylu" do dziewczyny i to całe twoje zachowanie jest po prostu żałosne.
Wracaj na swoje bagno, trollu.
uśmiałem sie jak szalony czytając ten temat, Abraxus gratuluje Ci wytrwałości ale niestety przegrałeś na każdym froncie
PC'ty nigdy nie odejdą, prędzej bedziesz wymieniał xbox'a na coś nowszego bo sie ludzikom z microsoftu zachce wziac hajs za nową konsole
co do tego, że "po co przepłacać skoro nie widać różnicy" obejrzyj sobie jak GTA IV wygląda na PC, a jak na X'ie, przepaść bez dna
co do grania padem to jedyne w co grałem to mortal kombat 4 milion lat temu i musze przyznac ze na PC sie nie dało w to grać nawet w polowie tak fajnie i łatwo z prostego powodu ze po nacisnieciu 3 klawiszy naraz komp robi 'PIP', a konsola nie
ale fps'y? nie wyobrazam sobie grania w COD'a czy Crysis'a czy cokolwiek z widokiem FPP na padzie, mega flegmatyczne ruchy, zero precyzji i tak jak ludzie pisali, poprostu mysz i klawa rozwalają pady na łeb na szyje, z tym sie musisz zgodzić
poza tym potwierdziłeś to mówiąc, że 5 zombiaków sprawia Ci trudność, właśnie przeszedłem DI i musze przyznać, że z 5 na PC'cie miałem problem tylko w pierwszy etapie gry
pozdro i życze braku nowych konsoli na rynku
pozostawiam te przemyslenia bez komenatarza bo powielasz to co napisali twoi sojusznicy. Na wszystkie swoje zarzuty pisalem juz odpowiedzi. (przeczytaj dokladnie moje odpowiedzi) fanboyu. Zycze i powodzenia w niewymianianiu peceta i graniu na nim do konca zycia.
Co do jakosci obrazu. Cenie w grach grywalnosc a nie ostrosc tekstur. Na magrinesie chcialbym dodac ze kiedy wy zaczynaliscie grac w gta IV to ja na iksie konczylem ostatnio dodatek i bylem ta gra juz przesycony...
No i po co cisniesz od jakiś fanboyów, nawet nie wiem co to znaczy.
Peceta trzeba wymieniać, chociaż od 5 lat jedyne co wymieniłem to zasilacz bo mi spłonął i jakoś nie narzekam, żeby mi jakaś gra nie chodziła.
Nie wiem czy pomyslales o tym ze na pc mozna przez emulatory grac praktycznie we wszystko na X'a i mozna nawet pada podłączyc
PC'ty nie wyginą nie bój sie:) setki razy to słyszałem, a zaczęło sie od wyjscia PSX, przez tyle lat sie utrzymał to i przez następne 10 mu nic nie grozi
Zgadza się nie ma bloków, ale można blokować słabszych wrogów kopniakami działa nawet gdy są w grupie i dobijać bronią gdy np.leżą na ziemi z uwagi, że kopniak zabiera mało energii. Ta metoda nie działa w starciach z cięższymi wrogami np. Zbir czy Topielec ciężko ich przewrócić kopniakiem.