PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612099}
7,1 2,9 tys. ocen
7,1 10 1 2935
Dead Space 3
powrót do forum gry Dead Space 3

UWAGA SPOILERY

DS3 ma podobno rozgrywać się na lodowej planecie, a Isaac ma mieć rozdwojoną
świadomość. Jego pierwszą misją nie do odrzucenia ma być eskorta jakiejś kobiety na Marsa.
Osobiście uważam, że w takim razie nie powinna być to ostatnia część "Martwej Przestrzeni",
gdyż Earth Governement jest jak nazwa wskazuje na Ziemi, a tym chyba Issac powinien się
zając na samym końcu(Znak). Przed tym jednak właśnie powinien wskoczyć na Marsa gdzie jest
druga siedziba tego rządu. Osobiście mam nadzieję że nie będziemy biegać po jakiejś
marsjańskiej albo lodowej pustyni, w odróżnieniu od klaustrofobicznych pomieszczeń Ishimury.

iamhardkor

Mam nadzieje że nie będzie trzeba czegoś zbierać na ogrzanie . I oby rozdwojona świadomość była jakoś ciekawie pokazana , zawiodłem się ds2 z powodu wizji Nicole. Ale przez ta lodową planetę zapowiada się naprawdę ciekawie .

ocenił(a) grę na 10
ENDmOstER

Trochę poszperałem i wysnułem teorię - w Dead Space bodajże Extraction gra kończy się śmiercią głównego bohatera i uratowaniem się jego żony/dziewczyny w ciąży. Ta kobieta przeżyła podobno wypadki zarówno na Ishimurze jak i Sprawl. Jako jedna z dwóch w świecie DS'a. Być może ją będzie eskortować Isaac?

iamhardkor

Gra ma mieć tryb kooperacji. A dead space 3 ma być ostatnim typowym survival horrorem scf wymieszanym z shooterem .
Późniejsze odsłony tej gry to mają być fps a później może nawet przygotówkami .

ENDmOstER

znaczy przygodówkami (sorry za błąd w słowie)

ocenił(a) grę na 10
ENDmOstER

DS fps'em? Źle się dzieje

iamhardkor

Właśnie wiem, Ea tak planuje :(

ocenił(a) grę na 7
ENDmOstER

No cóż, taki urok EA. Czego się nie dotknie to i tak spierdzieli.

Krol_Sedesow

No oczywiście , zepsuje jedną serię z tak niewielu survival horrorów . Zostanie mi tylko wyczekiwanie na alana wake 2

ocenił(a) grę na 7
iamhardkor

Niestety to juz nie bedzie horror, mam film przedstawiajacy Johana Carvera http://www.chip.pl/chip-tv/2012/05/dead-space-3-trailer-graphic-novel 'pomoc' Isaaca na planecie, jest tez zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=W5mAC-Lstj8 . Slyszalem , ze bedziemy strzelac tez do wrogo nastawionych ludzi. Licze, ze bedzie kilka nowych RIG'ow do kupna.

iamhardkor

Gameplay:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ImFplpcXIIU

ocenił(a) grę na 8
iamhardkor

DS1 DS2 i DS E są moimi ulubionymi grami tej generacji. mam nadzieję że EA stanie na wysokości zadania i DS3 będzie godnym zwieczeniem świetnej serii. Carver i Clarke nie pałają do siebie miłością ale muszą ze sobą współpracować by osiągnąć cel jakim jest zakończenie plagi nekromorfów. Dla Clarke'a priorytetem jest odnalezienie Ellie której zwadzięcza życie dla Carvera priorytetem jest rozwiązanie kwestii infekcji. Tu pole do popisu mają scenarzyści...

iamhardkor

Wie ktoś czy będzie split screen na konsolach ?

ENDmOstER

Skoro jest co-op to split screen pewnie bedzie