PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612099}
7,1 2,9 tys. ocen
7,1 10 1 2924
Dead Space 3
powrót do forum gry Dead Space 3

gra jest świetna grałem w 1 i 2 i na pewno zagram w 3 cześć czekam tylko za spolszczeniem

ocenił(a) grę na 5
260891

Język użyty w grze nie jest trudny :)

ocenił(a) grę na 6
KulturalneOcenianie

Najpierw jednak,trzeba znać choć podstawy angielskiego.Do tego trzeba otwarcie powiedzieć,że język pisany(w tym wypadku są tą text logi)dla osoby nie obytej z tego typu "czytaniem" może być nudny,zniechęcający i niezrozumiały.
A więc dla wielu osób jest to jednak pewna granica,być może nawet nie do przeskoczenia :)

KulturalneOcenianie

Kulturalne Ocenianie tylko że nie wszyscy znają tak dobrze angielski

ocenił(a) grę na 5
260891

Ja też nie a rozumiem :)

KulturalneOcenianie

parę słów może tak ale wszystkich nie da się zrozumieć to chyba logiczne

ocenił(a) grę na 8
KulturalneOcenianie

Nietrudny powiadasz? Cóż, nie mam kłopotu z technicznym angielskim, ale tutaj pojawia się sporo zwrotów i słów, których zazwyczaj nie używam i nie spotykam. Tak więc nietrudny to pojęcie względne, a EA za brak polskiej wersji należy się solidny klaps na doopę, a nawet dwa. Dla przykładu Hiszpanie cieszą oczy napisami w ich języku - a po co skoro są w UE dłużej od nas? A tam wszak podobno język angielski jak własny.

ocenił(a) grę na 7
260891

Podobno jest spolszczenie ale to co zbadałem to chyba jest to podpucha,wiesz wypełnij reklamę i takie tam można się w to zabawić ale lepiej zrób to na zerowym koncie i z numerem który ci nie jest potrzebny gdyż zapewne kilku cweli będzie rąbało na tym kasę a spolszczenie i tak nie zacznie się pobierać a bez podania numeru nic nie pobierzesz ale jeśli nie masz niepotrzebnego numeru to nawet nie tykaj tego syfu.Jeśli jednak ktoś ma dobrą wersje spolszczenia bez żadnych kruczków to prosimy o link.Pozdro

260891

chyba się nie doczekamy spolszczenia, bo EA nas olała zresztą tak jak przy poprzedniej części nie ma języka PL i raczej nie będzie :/ a na pewno nie oficjalne. Chyba że znów pojawi się grupa zapaleńców i zrobi to na własną rękę jak w przypadku DS2.