Bardzo mnie ucieszyła wiadomość że w Dead Space 3 będzie możliwość zagrania wspólnie ze znajomym, jak to ma miejsce w Resident Evil 5 lub 6. Szykują się nieprzespane noce z bratem :)
Jakie są jeszcze dobre gry w co-op na jednej konsoli? Grałem w Resident 5, Army of two, batman lego, halo.
no to już wiem na jakie gierki muszę teraz zwrócić szczególną uwagę. Fear 1 i dodatek Extraction Point grałem jeszcze na piecu. fear3 na konsoli chwile grałem ale na singlu. Ciekawa propozycja
polecam też killzone 3 ,resistance 1 i bordeland te gry przyjemnie przechodzi się w dwóch .Znacie jakieś chodzone bijatyki na dwóch ?
Bordelands jest na na pc ,x-box i ps3 teraz wyszła jeszcze lepsza druga część .jak masz 360tke to w halo jest bardzo dobry co-op.Ostatnio wyszedł far cry 3 ale jeszcze nie grałem .
W halo jeszcze nie grałem a którą część polecasz? Far Cry 2 mam ale tylko mój brat w to grał i do co-opa są osobne misje, fabuła jest dla jednego gracza, a szkoda.
Ja ci polecam każdą część halo bo to rewelacyjne gry , najgorsze jest odst a najlepsza oczywiście 4 która niedawno wyszła .
Ale w ds 3 będzie tylko chyba coop przez neta , ale mogę się mylić i obym się mylił bo bardzo chcę w te grę ciupnąć na split screenie , wie ktoś czy dead space 3 będzie miał multi jak w ds 2 ?