Konkretne wady proszę, a nie typowe narzekanie po zobaczeniu trailera albo krótkiego fragmentu z gry.
Fundamentalną wadą gry jest drętwy, monotonny chamski gameplay i animacje, których nie można przerwać. Awesome. Do tego dochodzi złota kolorystyka + fatalna grafika, kiepska narracja, płaskie postacie, frustrujące walki z bossami i niewciągająca fabuła. Do wad także zaliczył bym całe to cyberpunkowe uniwersum okraszone złotym kolorem, którego po prostu nienawidzę, zbyt długie wczytywanie poziomów i szwankujące niekiedy AI.
Nowy Deus Ex to nic innego jak typowy niewyrafinowany produkt naszych czasów. Wymagający gracz z miejsca wie, że ma do czynienia z gó#$em w pazłotku.
Uhuhuh, widać i czuć że to nie gra dla ciebie. Kolego, odłóż swoje narzekania na obok zajmij się czymś co lubisz a granie i ocenianie w Deus Ex'a zostaw tym którzy go doceniają.
"Fundamentalną wadą gry jest drętwy, monotonny chamski gameplay i animacje, których nie można przerwać. Awesome. Do tego dochodzi złota kolorystyka + fatalna grafika, kiepska narracja, płaskie postacie, frustrujące walki z bossami i niewciągająca fabuła. Do wad także zaliczył bym całe to cyberpunkowe uniwersum okraszone złotym kolorem, którego po prostu nienawidzę, zbyt długie wczytywanie poziomów i szwankujące niekiedy AI. "
Chce obronić Deus Ex'a przed tytułem słabej gry jak tylko mogę. Użyłeś w poście argumentów dlaczego tobie nie pasuje ta gra, a nie dlaczego ona jest kiepska. Sorry, ale widocznie z tych powodów z których ty go nienawidzisz ja go uwielbiam :) ( P.S. postacie wcale nie są płaskie :( )
de gustibus...
Graj więc w dobre gry. Jeśli ktoś będzie szukał informacji dotyczących Deus Ex, to pewnie odpowiednio potraktuje Twoją opinię.
Sorry kolego ale większej bredni dawno nie słyszałem. Wystarczyło powiedzieć, że gra Ci nie siada bo nie trafia w twoje klimaty a nie rozpędzać się z wyssaną chyba z palca argumentacją. "drętwy, monotonny chamski gameplay i animacje," Brawo uzasadnienie, że szczena opada. Właśnie pod względem gameplay-u owa gra jest całkiem zróżnicowana. Masz możliwość cichej eliminacji wrogów, możesz przejść grę nie zabijając nikogo bądź też rozwalać przeciwników do oporu. Do tego dochodzi hakowanie, rozmowy i sporo ciekawych umiejętności do wykorzystania. Fatalna grafika no nie wiem chłopie na czym ty grasz, może na telefonie w wersję mobilną:D Grałem na X360 i złego słowa powiedzieć nie mogę, jak na możliwości obecnych konsol bardzo spoko. Na PC też odpalałem wiadomo trochę lepiej wygląda, ale przepaści w żadnym wypadku nie ma, "Kiepska narracja i płaskie postacie" To może powiesz nam jeszcze łaskawie dlaczego, bo Ci się nie podoba?? Dialogi są całkiem nieźle napisane, może nie jest to poziom choćby naszego "Wieśka 2" ale zgrabnie wpisują się w uniwersum gry. "Niewciągająca fabuła" No tak fajnie, nie przeszedłeś nawet gry a oceniasz fabułę trochę rzetelności. Książki nie ocenia się po okładce, znasz to bo tu pasuje idealnie. A podawanie za wady tego, że gra jest osadzona w cyberpunkowym uniwersum jest po prostu głupie. Nie lubisz takiego klimatu nie graj. Chyba wiedziałeś co kupujesz. Wcześniejsze Deus-y też uderzały w te klimaty. Uniwersum i klimat wykreowane przez twórców jest pełne detali i smaczków. Mamy masę rzeczy do przeczytania i sporo informacji do przyswojenia. Ale jak ktoś takich klimatów nie znosi to raczej nie zrozumie. Marne to twoje uzasadnienie........................
Pozdrawiam
Cofam te wszystkie brednie jakie wcześniej napisałem. :D Musiałem być ostro pijany jak to pisałem. hahaha
Gra jest świetna! :)
Wszyscy mają bekę z tych twoich recenzjowych wypocin. Gdzie nie zajrzę do twoich recenzji to negatywne komentarze i pięcio procentowny stopień pomocy. :D
Zmień hobby bo nie masz zielonego pojęcia o pisaniu.