PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612872}

Deus Ex: Bunt ludzkości

Deus Ex: Human Revolution
2011
8,1 8,5 tys. ocen
8,1 10 1 8458
Deus Ex: Bunt ludzkości
powrót do forum gry Deus Ex: Bunt ludzkości

Co do fabuły - jedna z najlepszych gier w jakie grałem! Grafika mogła być lepsza. Pojawiają
się tam także błędy karygodne, takie jak ucięta część ciała, gdy zamykam drzwi. Ale ogólnie,
podoba mi się dlatego 8/10!

ocenił(a) grę na 8
dadi90

to jedna z tych gier, gdzie grafika nie jest ważna. Stary Deus Ex wygląda dziś okropnie, a fabularnym nasyceniem i zajebistością bije na głowę wszystkie Killzone'y, Call of duty, Battlefieldy i Uncharted'y razem wziete :)

ocenił(a) grę na 10
dadi90

Polecam zainwestować w lepszego kompa, bo ja do grafiki nie mam zarzutów. Co do samej gry, genialna, teraz czekam tylko na Mass Effect 3 i Battlefield 3 (PC) i będę happy.

ocenił(a) grę na 7
morgoth5

Ja mam to na PS3 więc jak mi grafike ulepszysz to jesteś ziom : D Czytaj uważniej: chodziło mi o błędy takie jak: przycinane ciała podczas zamykania drzwi. Tylko to jest dla mnie karygodne. Reszta jest bez zarzutu. Co to Battlefield 3 też czekam :)

ocenił(a) grę na 10
morgoth5

Dokładnie - grałem w wersję PC i grafika była bardzo miodna :P. Przedmioty nieco wymodelowane kwadratowo, ale większość tych "kwadratów" to raczej świadome wybory projektantów, na dłuższą metę zwiększające klimat gry.