PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612872}

Deus Ex: Bunt ludzkości

Deus Ex: Human Revolution
2011
8,1 8,4 tys. ocen
8,1 10 1 8445
Deus Ex: Bunt ludzkości
powrót do forum gry Deus Ex: Bunt ludzkości

Mam pytanie, a mianowicie co by się stało, gdybyśmy pozwolili lub nie zginąć Malik w katastrofie lotniczej, bo nie wiem, czy opłaca się walczyć z atakującymi ją żołnieżami.

ocenił(a) grę na 9
Urubunt

Jeśli jesteś zręcznym typem to dasz radę. Masz ograniczony czas zanim chłopaki stracą pilotkę, ale jeśli Ci się uda dostajesz od niej propsy, achievment Good Soul (chyba) i dziewczyna podnosi maszynę i odlatuje zostawiając Cię na terytorium wroga. I to właściwie wszystko. Mnie osobiście nie chciało się, aż tak gimnasykować.

ocenił(a) grę na 9
brodah

Ja uratowałem malik. W sumie nie odczułem by było to trudne, a i to była jedyna sytuacja w grze kiedy użyłem przemocy.

Ale. Potem Mailk wywozi naukowców Sarif, podczas gdy my promem udajemy się do Panchai. Co się dzieje z naukowcami w chwili gdy Malik nie żyje?

ocenił(a) grę na 9
mhrocznyszatan

Na jakim poziomie grałeś? Naukowcy odlatują tak czy siak sami. Natomiast kiedy wcześniej wałęsasz się po terytorium Żniwiarzy (gang, który handluje augumenty na czarnym rynku) znajdujesz ciało naszej miłej pilotki, na stole operacyjnym, jeszcze nie napoczęte ale już przygotowane do ekstrakcji ulepszeń :(

ocenił(a) grę na 10
mhrocznyszatan

z tego co pamiętam naukowcy odlatują z Megan ale to jest pod koniec gry już w panchai, tam gdzie byli uwięzieni; w takim razie skoro malik i tak by nie żyła (komentarz powyżej) to jak miałaby ich przewieźć?

ocenił(a) grę na 8
Urubunt

Q...a a ja cały czas sądziłem, że nie da się jej uratować i to taki zaplanowany zwrot fabularny... żal mi jej było okrutnie.