PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612872}

Deus Ex: Bunt ludzkości

Deus Ex: Human Revolution
2011
8,1 8,5 tys. ocen
8,1 10 1 8458
Deus Ex: Bunt ludzkości
powrót do forum gry Deus Ex: Bunt ludzkości

Smutne

ocenił(a) grę na 7

Na tle wszystkich innych nowych gier Deus błyszczy.
I to jest smutne.

ocenił(a) grę na 10
utombak

Bardzo mnie zaciekawiła Twoja opinia, ale co konkretnie jest smutne? To, że Deus Ex błyszczy czy, że pozostałe gry to gnioty? Jeśli to drugie to niestety nie zgadzam się z Tobą bo ostatnie lata dla graczy, są po prostu siódmym niebem. Wdzięczny będę za rozwinięcie.:)

vlad21

Siódmym niebem bo ? Akurat ostatnie lata to cały czas stawianie na grafikę karygodne skrócenie gamplaya ogólne spłycenie i uproszczenie. I traktowanie gracza jak jakiegoś niedorozwoja

ocenił(a) grę na 9
Psyhe

nie jestem znawcą ale patrząc na fabuły ostatnich gier to też poszło w złym kierunku... niektóre są idiotyczne choćby ten fear 3

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

Bo mamy szansę: zobaczyć dziesiątki pomysłów wspaniałych, uzdolnionych, niezależnych wizjonerów, którzy mogą dziś pokazywać swoje dzieła, choćby poprzez cyfrową dystrybucję( XBOX LIVE, PSN nie wspomnę o YouTube). Zobacz jak, na poletku gier video zaistniała ostatnio Polska! ( Wiedżmin, Bulletstorm a wcześniej Painkiller również z Adrianem Chmielarzem na czele). Bo mamy studia pokroju People Can Fly, GrassHooper Manufacture, Team Ico, Naughty Dog, Ubisoft, Rockstar, Santa Monica i wiele, wiele innych, którzy oficjalnie są dla siebie konkurencją a nieoficjalnie wymieniają się technologiami będąc tym samym developerami wydającymi gry, w które każdy fan elektronicznej rozrywki chciał zagrać będąc młodziakiem. Twierdzisz że gry są dziś zbyt uproszczone i traktujące gracza jak niedorozwoja...? Przyjacielu jeśli grasz na konsolach, jestem ciekaw jak rozwalasz Mgs'a 4-tego, lub dokopujesz Lazarevic'owi w Uncharted 2 na najwyższym poziomie trudności. Jeżeli nawet powyższe argumenty do Ciebie nie dotrą, to poproszę Ci o odpowiedzenie ,nie mnie, lecz samemu sobie, co ostatnimi laty zrobiłem żeby gry/filmy były dzisiaj inne...? Pozdrawiam serdecznie i dzięki za "uszczuplenie" tematu.:)

vlad21

vlad21 masz sporo racji ,po prostu nie wiedziałem że to masz na myśli ;)
A co do mojej wypowiedzi to i tak uważam że gry były kiedyś trudniejsze niż dziś było więcej kombinowana

ocenił(a) grę na 10
Psyhe

No jeśli porównać dzisiejsze gry do takiedo Mega Mana albo Battle Toads...;) Zgadzam się tutaj i ja, ale trzeba również pamiętać, że wiele utrudnień wynikało kiedyś z ograniczeń sprzętowych. Cokolwiek jednak nie napiszę, zgadzam się z Tobą w 100% że Deus Ex HR po prostu błyszczy! I to jest super;) Pozdrawiam.