Czy gra zachęca fabułą i rozgrywką? Czy można się pogubić nie grając w poprzednią część?
Jedna z najlepszych gier, w jakie grałem ostatnio, a może nawet i w całym życiu. Nie ma potrzeby, żeby znać poprzednie części, tym bardziej, że wydarzenia z Human Revolution rozgrywają się przed tymi z DX1 i 2. Co do rozgrywki, to gra oferuje kilka możliwości przejścia w zasadzie każdego etapu i każdej misji (nie licząc - spoiler - walk z bossami), także można się i przekraść, i wyskoczyć jak Rambo z karabinem i przestrzelić sobie drogę.
Także - gorąco polecam, tym bardziej, że niedługo w Biedronce DX:HR będzie sprzedawany za parę groszy (choć niestety chyba bez DLC).
Obecnie jest w Biedronce w cenie 19,99 więc gorąco polecam skoczyć do sklepu i sprawdzić czy nie wykupili ;)
Podpisuję się pod Hemulenem i paweleckim96, sam gre przeszedłem jeszcze w zeszłym roku ale nie posiadałem własnego egzemplarza gry, dzis pierwsze co zrobiłem to zakupy w biedronce. Bo za taką śmieszną cenę to aż wstyd nie mieć takiego tytułu na półce :)