PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612872}

Deus Ex: Bunt ludzkości

Deus Ex: Human Revolution
2011
8,1 8,5 tys. ocen
8,1 10 1 8458
Deus Ex: Bunt ludzkości
powrót do forum gry Deus Ex: Bunt ludzkości

no recenzje się niem myliły wyszła na światło dzienne gra przy ktorej taki crysis 2 moze sie schowac w krzakach. właśnie ukończyłem i nadal czuję niedosyt, ukończyłem tez większość pobocznych misji i nie zeszlo mi z tym wszystkim długo chyba ze 20 godzin, recenzenci pisali o 35 wiec bylem nastawiony na nienaturalnie długą rozgrywkę a tu zonk! no ale przypuszczam tez ze to moja wina bo tak bylem ciekawy postępów fabuły że nieraz świadomie omijałem niektóre nieobowiązkowe misje i w ogóle szedłem na skróty. fajnie że można być żołnierzem hakerem albo zabójcą, ja tradycyjnie wolę postrzelać i co tutaj doprowadzało mnie do szału to brak amunicji, ani nie mozna jej kupić zeby bylo duzo ani znalezc. chyba chodziło o to zeby zbalansowac poziom trudności pomiedzy "stylami gry" zeby gracze ofensywni nie mieli łatwiej niż ci co wolą się skradac. i duza trudność,(jak najbardziej na +) grałem na najwyższej i przyznaje często zdarzało mi się wczytywać stan gry. jak na cyborga jensen ma jakieś małe to zdrowie :/.
oprocz tego przydalyby sie jakies dłuższe wstawki o bossach, krotki filmiczek przed walką i to właściwie tyle. powinniśmy mieć większy wpływ na ich los, albo przynajmniej mieć możliwość rozmowy. przy drugim bosie przez chwile myslałem ze jensen ocali tą babkę na szczudłach no ale niestety nie wprowadzono takiej m,ożliwości. a szkoda bo to byłoby cos zupełnie nowego. poza tym na 4 bosów tylko jeden był w miare trudny, wlasnie ta babka, reszta to tylko krycie i nwalanie z giwery. no i 4 bosow na 20 godzin gry to troche za mało.

użytkownik usunięty
uFGoogle

zmien poziom trudnosci mistrzu, graj skradajac sie to wyjdzie ci ponad 30h

ocenił(a) grę na 10
uFGoogle

No a ilu ty bosów za życia spotykasz w 20 godzin;]]] Gierka świetna, nie ubawiłem się tyle od czasu tenisa na Atari ;) Plus miuzik - duży plus - to się zapamięta do deski...

uFGoogle

Piszesz, że grasz ofensywnie. Fajne jest to, że gra ta oferuje dowolność w kwestii podejścia do rozgrywki. Z reguły w tego typu grach również podchodzę do rozgrywki bojowo, ale w tym przypadku wybrałem wykonywanie zadań poprzez skradanie, gdyż uważam że do tego gra została stworzona i ten sposób daje najwięcej satysfakcji.Skoro przeszedłeś grę to spróbuj teraz drugi raz skradankowo podejść do tematu. Hitmana też można przejść strzelając do wszystkich, ale największa frajda to podejście z ukrycia - może o to właśnie chodzi w deus ex???pozdrawiam