PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640298}
5,7 995  ocen
5,7 10 1 995
Enemy Front
powrót do forum gry Enemy Front

W Mortyra grałem i podobał mi się - szczególnie Akcje Dywersyjne. Nie jest to oczywiście ta liga co COD hehe ale fun ze strzelania był i to się liczy. W Ghost Warriorze przyjemnie mi się „bawiło” snajperką. Tutaj podobnie. W sumie dostałem to co chciałem – umiarkowany fun ze strzelania w grze z niższej półki niż COD czy MOH. Mam świadomość jakości produktu i to co ów produkt oferuje. EF kosztuje 50zł. Uważam, że to nie jest wygórowana cena.

Grę odpaliłem w LOW (wszystko) ma sprzęcie GTX 295, Ci7 2,66Ghz, 6GB RAM @1920x1080 i dało się bezproblemowo płynnie grać. Czasami tylko coś chwilkę, delikatnie muliło przy wybuchach i licznych destrukcjach otoczenia. Sporadyczne, pejoratywne zjawisko. Wynika z tego, że jednak optymalizacja nienajgorsza. :) Czyżby pierwsza zoptymalizowana gra CI Games?! hehe ;)

Oczywiście gra na raz.

STAMiNA

Ja osobiście wszystko wymaksowane, detale Full, itd. W pełni się z tobą zgadzam gra daje dokładnie to czego oczekiwałem po tej produkcji,
czas gry jest na przyzwoitym poziomie grę przechodziłem oczywiście na Hardzie, i czasami się pomęczyłem z misjami, nie jestem jakimś wybitnym graczem i np: przy walce o Szpital kilka razy padłem od strzałów, i w innych misjach z resztą także. Gra dała mi 10 h fajnej gry, i jeszcze do tego ma grę wieloosobową w którym także nieźle idzie się pobawić.

ocenił(a) grę na 7
ModyPolok

Od jakiegoś czasu już przestałem grać na wysokich poziomach. Nie lubię się użerać z grą to ma być zabawa. Bardzo niefortunnie są umieszczone w EF punkty zapisu checkpointów.

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

A szczerze powiedziawszy to jakoś za specjalnie nie zwracałem uwagi na punkty zapisów:D Ale zgadzam się całkowicie że gra ma być zabawą i nie ma co się spinać że są jakieś niedociągnięcia chociaż osobiście lubię grać na wysokich poziomach trudności jest jakieś wyzwanie:) Od razu jak tylko skończę kampanię biorę się za multi i chętnie przekonam się jakie lokacje/mapy się nakładają pomiędzy trybami gry.

STAMiNA

Nie no ja gram na maxa, lubię się pomęczyć, w tedy się bardziej rozluźniam, już wyrosłem z denerwowania się i wykręcania Klawiatury z nerwów:) Ile ja ich musiałem kupić:) W EF bardzo fajnie się gra na wysokim poziomie, nie wiem jak na średnim czy niskim bo na wysokim jest tak jak trzeba:)

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

To jeszcze ja dodam swoje pięć groszy;) Jak za taką cenę to i tak CI to dobrze wyszło. I podpisuję się, że gra się dla zabawy. Mnie przyniosła sporo radochy. A że dawno nie grałam, to trup się słał gęsto;) oczywiście mój;) Ja raczej taki niedzielny gracz;) Jeszcze raz sobie ją odpalę na wysokim poziomie. Zobaczę jak mi pójdzie;)