PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640298}
5,7 995  ocen
5,7 10 1 995
Enemy Front
powrót do forum gry Enemy Front

Jeśli twierdzicie, że właśnie przez takie firmy jak CI rynek gier stoi w miejscu, to polecam sprawdzić co kiedyś serwowało City Interactive graczom, a co serwuje teraz. Bardzo duży skok jakościowy.

Jeśli chodzi o samego Enemy Front'a - zbiera średnie recenzje, ale na multi gra bardzo dużo osób, a sama kampania zadowala długością. Z gry czerpie się ogromną satysfakcję, a jeśli grasz na najwyższych ustawieniach graficznych to też jest nieźle. Muzyka w grze jest genialna.
Radzę nie zrażać się ocenami ludzi, którym ta gra się najzwyczajniej nie spodobała i wypróbować ją samemu.

Viollipop

No wiadomo że nie jest to szczyt technologii, ale mimo to gra w porównaniu do poprzednich zrobiła ogromny skok, i zawsze się znajdą ludzie którzy będą ją lubili za to jaka jest, i za to że nie jest nudna i monotonna jak inne. Daje nam zbiór różnych misji i kombinacji, które mogą nam przypomnieć stare dobre FPS- w których trzeba pomyśleć i znaleźć przeciwnika a nie korzystać z nowoczesnych technologii. W multiku dźwięk jest tak dobry (z resztą jak w całej grze) że wiem dokładnie z której strony gracz idzie - sprawdźcie bo to nie jest naciągane.

ocenił(a) grę na 8
ModyPolok

Zawsze jest tak że jednym coś się podoba, a innym nie. Są też osoby, które na siłę doszukują się jakiś niedociągnięć bo przecież nie ma rzeczy doskonałych:P Ja się tutaj osobiście bardzo cieszę, że mogłem w tego typu grach wrócić znowu do II Wojny Światowej. Kto wie może właśnie ten fakt zarzucił mi klapki na oczy i nie widzę tych niedociągnięć co inni lub nie przeszkadzają mi one aż tak bardzo:) Jeśli chodzi o te dźwięki w multi to żebyś wiedział że sobie sprawdzę:P

ocenił(a) grę na 5
Laguraf

Niestety, w tej grze ludzie doszukują się niedociągnięć tylko dlatego, że developerami są CI. Polacy aż tak nienawidzą tej firmy.

ocenił(a) grę na 8
Viollipop

Nie wiem co innym chodzi po głowie. Ja osobiście nie chcę skreślać kogoś tylko dlatego że jego poprzednie dzieło średnio mi sie podobało. Uprzedzenia nie są dobrą rzeczą. Według mnie Enem Front nie jest aż tak złą grą. Ale nikogo zmuszał do grania w nią nie będę. Mi się podoba choć ma swoje niedociągnięcia, a innym nie, trudno:P

Viollipop

Ludzie ostatnio narzekają na wszystko.

5476

To jest problem, nie tylko dotyczący gier:(( niestety. Szkoda bo mamy duży potencjał gospodarczy niewykorzystany .. Tak jak i CI oni mają potencjał niewykorzystany w pełni, ale cały czas widać że rozwijają się, nie stają w miejscu, mocno niedoceniane GRY. Musieli by zmienić całkowicie nazwę może to by im pomogło.