Według mnie jedna z najlepszych gier o drugiej wojnie światowej w ciągu paru ostatnich lat. Polecam :)
Hmmm.... bo chyba nic nie było ! hehe
Nie no gra nie jest jakaś super ale nie jest też beznadziejnie zła jak niektórzy piszą !
Dokładnie ! a poza tym gra chyba kosztuje o połowę mniej niż normalna gra
Choć też moim zdaniem CI stać na lepsze gry mogli by przysiąść nad jednym projektem i zrobic go porządnie a nie robić kilka średnich gier na raz ;)
Hehe no cóż ludzie też patrzą przez pryzmat tego co było wcześniej, a nie wszystkim podobały się poprzednie gry CI Games. Też jestem zdania, że Enemy Front nie jest tak złą grą jak piszą ludzie. Po prostu trzeba samemu sprawdzić czy komuś ta gra odpowiada czy nie.
No to można przyznać , chodź ja szczerze nigdy nie zwracałem uwagi na to kto wydał grę, po prostu jak mi się coś podobało to grałem nie zważając na Dystrybutora czy też Producenta, wchodzę kupuję i wychodzę. A co do City Interactive to oni chyba już się nazywają CI Games:).
Powiem tak.. na początku wydawała się denna, ciagle w misjach było żeby zabić generała czy odetrzeć ogień. ale z każdą misją powoli się rozkręcała i było więcej akcji.
Dialogi polskie są fatalne gościu mówi sam do siebie, gada bez sensu.
Grafika też nie jest jak w COD czy Battlefield tylko jak w średnich gierkach ale nie jest najgorzej.
Ja osobiście nie mam w co grać a lubię FPS wiec dla mnie nie była aż taka zła zwłaszcza że przeszedłem wszystkie COD i BF.
Mogę przyznać racje że miałem na początku gry podobne odczucie że gra będzie nudna, ale gdy już przysiadłem do niej to przeszedłem ją za jednym razem, w raz z dodatkową misją o enigmie, także ciekawa misja:) Gra ma w sobie ogromny potencjał drzemiący gdzieś tam w plikach, i wydaje mi się że można z tego tytułu wyciągnąć wiele radości.