Gra wychodzi 19 października.
Będzie 6 ciężarówek: Scania, Renault, Man oraz fikcyjne.
Tak, Mercedesa, Volvo, Iveco i Dafa zabraknie. Negocjacje trwają, Modele są gotowe- możliwe, ze jak uda się dobić targu, to wyjdą w patchach. Niby ciężarówek mało, ale taka Scania to 3 modele w jednym. Wystarczy kupić inny dach (standardowy, Highline, Topline)
Nie będzie żadnych innych licencji- na razie
Zabraknie Skandynawii- ta jest planowana w kolejnym patchu.
Obecność CB Radia nie została potwierdzona
Ja czekam, bo warto. SCS ma ograniczony budżet i ekipę, chłopaki się starają i to widać po Scania Truck Driving Simulator, które otrzymało dość wysokie oceny rzędu 75%. A jest to swoiste "demo" przed ETS 2.
O tym, że moderzy na pewno wezmą grę w obroty chyba nie muszę mówić.
Byle do 19!
DAV, a nie DAF. Ten ma się ukazać w najbliższym patchu. Tylko po co, skoro mody załatwiły sprawę licencji w ciągi 3 dni po premierze
Zamiast DAF jest DAV, a mi się wydaje, że Majestic to może być Mercedes, Volvo to chyba Valentic czy coś w tym stylu, a Iveco to Ivedo.
Nazwy nazwami - moderzy w ciągu ilu? Tygodnia, kilku dni - zrobili paczkę z prawdziwymi nazwami.
Hehe, to jedne z bodaj pierwszych modów, jakie wyszły. To pierwsza z wielu stron:
http://www.ets-2.com/tag/logo/
I wychodzi cała stronka z logami do podmiany, ja zmieniałem na realne loga na ciężarówkach, loga firm i wygląd świateł głównie. Są też inne mody, zwiększające i to o wiele pewną taką realność prowadzenia się zestawu.