No może pomimo zakończenia, które psuje całość. Jest to gra jedyna w swoim rodzaju! Ode mnie 10
Fahrenheit grą niemalże doskonałą. Znakomita pozycja dla dojrzałego odbiorcy przy czym projekt, który pewnymi rozwiązaniami miażdży wszystkie produkcje w jakie miałem przyjemność zagrać, no może prawie wszystkie. Imo polecam gorąco. Gra zdecydowanie warta poświęcenia uwagi!!!!
dla mnie gra zasługiwała na 10 dopóki nie wprowadzili elementów matrixa, które obniżyły moją ocenę o 1 pkt.
wg mnie tez troche nie pasowalo to cale latanie i walka niczym smith vs neo, mogli wykorzystac w inny sposob nadprzyrodzone moce ale mimo tego gra bdobra
Sorry, ale każdy dojrzały odbiorca wybuchnie smiechem kiedy zobaczy w co zabrneli tworcy w drugiej polowie gry. A szkoda, bo poczatek byl czyms po prostu genialnym.
Zrobili fajny początek, ale on sam miał już coś z niesamowitością. Raczej nie wiedzieli jak to ,,normalnie'' zakończyć. Chyba najlepszym wyjściem byłaby choroba psychiczna Kane która kazała by mu zabijać (he he brzmi jak z gry Kane & Lynch).
Końcówkę zepsuli fabularnie, ale tylko w wykonaniu, bo dało się z tego wyciągnąć więcej i wejść w pogranicze mistyki. HR natomiast jest już niemalże kompletne.