PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608605}
8,0 4,4 tys. ocen
8,0 10 1 4393
Fahrenheit
powrót do forum gry Fahrenheit

Twórcy Fahrenheita wymyślili cudowną grę która daje ogromne złudzenie nieliniowości (bo w zasadzie czego byśmy nie robili to i tak zakończenia nie zmienimy). Niestety szkoda że klimatu nie udało się zachować przez całą grę i od pewnego momentu mamy do czynienia z jakimś Matrixem, a nie grą przygodową/survival horrorem. Mimo to gra jest rewelacyjna. 9/10 ode mnie

użytkownik usunięty
Gladiatorek

Takiej gry jeszcze nigdy nie widziałem. Stworzenie interaktywnego thrillera, w którym to my bierzemy udział, i to nie jako jedna postać, jest rzeczą naprawdę niebywałą i zupełnie nowatorską. Gra ma bardzo mroczny klimat i to właśnie mi się podoba. Minusów jest niewiele. Pierwszy to licha grafika, drugi to kilka ostatnich misji + zakończenie zrobione na siłę. Mimo to uważam, że Fahrenheit to doskonała gra dla tych, którzy chcą przeżyć ciekawą, mroczną przygodę z elementami horroru.

P.S. Muzyka naprawdę trzyma w napięciu.

ocenił(a) grę na 10

grafika wcale nie licha ,popatrz z którego roku jest ta gra, mnie nawet teraz nie razi i gram z przyjemnością

użytkownik usunięty
icansee

Nie zgodzę się. Nawet w czasie premiery grafika było już lekko przestarzała. Ale to w grze nie przeszkadza, bo to fabuła została wysunięta na pierwszy plan.

ocenił(a) grę na 10

bredzisz

użytkownik usunięty
icansee

Grałem w tą grę w dniu premiery, więc wiem co mówię. Ale to chyba nieistotne, przy takiej fabule...

ocenił(a) grę na 10

wow, ja grałem jeszcze przed premierą w demo i grafika była spoks

ocenił(a) grę na 9
icansee

A ja się zgodzę z The_Icemanem. Naprawdę już w dniu premiery nie można było powiedzieć by grafika stała na wysokim poziomie (patrząc na średnią grafikę ówczesnych gier). Niemniej jednak nie była brzydka, była po prostu trochę gorsza od tych najlepszych. Zresztą nie ma to wielkiego znaczenia, bo klimat nadrabiał inne braki z nawiązką.

ocenił(a) grę na 10
Gladiatorek

ja nie piszę że była jakaś super mega hiper ale jak iceman pisze że była przestarzała.. - z tym nie mogę się zgodzić

ocenił(a) grę na 9
Gladiatorek

gra bardzo mi się podobała, szkoda, że wpakowali te śmieszne elementy walki , które popsuły troche moją ocenę