PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608246}
8,9 11 tys. ocen
8,9 10 1 10855
Fallout 2
powrót do forum gry Fallout 2

Gry na filmwebie:)

ocenił(a) grę na 10

Muszę przyznać że jestem pozytywnie zaskoczony pojawieniem się gier na filmwebie. W sumie trochę to dziwne, gdyż w końcu to forum filmowe ale moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, gdyż w końcu będzie jakaś porządna strona, na której można podyskutować na temat gier lub ocenić je, chociażby dla własnej satysfakcji.

Brakowało właśnie czegoś takiego w Polsce, jest w sumie dość dobrze rozwinięta baza gier na gry-online, ale tamto forum jest pożałowania godne. Nie ma własnego profilu, nie można założyć własnego tematu i nie ma też żadnego filtra języka, więc w gruncie rzeczy większość tego forum stanowi wzajemnie wyzywająca się banda debili:)

Fallout 2, tej gry nie trzeba chyba nikomu przedstawiać jest to po prostu fenomenalne arcydzieło. Fallout 1 & 2 to bezapelacyjnie najlepsze cRPG w historii gier komputerowych. Ja osobiście bardziej preferuję Fallouta 2, co prawda jest może trochę mniej klimatyczny niż jedynka, ale za to świat gry jest zdecydowanie bardziej rozbudowany, a im więcej Fallouta tym lepiej:)

Co do pseudofallaouta 3 to jest to nawet fajna gra, dość przyjemny shooter z elementami RPG, ale niegodziwością byłoby stawianie tej gry na jednej półce z poprzednimi częściami. Przede wszystkim dlatego że w tej grze jest za dużo walki a za mało fabuły. Wybierając odpowiednie statystyki postaci na początku rozgrywki, poprzednie części można było bez większych problemów przejść, a także wykonać 95% wszelkich questów nie zabijając w walce ani jednej istoty. W pseudofalloucie 3 o takim stylu gry możemy jedynie pomarzyć.

ocenił(a) grę na 9
torhan

Co do pojawienia się gier na Filmwebie - pewnie wzięli przykład z IMDB ;)

ocenił(a) grę na 10
torhan

Nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie, bo ludzie zaczną pisać dajcie solucjie, cracka itp. Oddzielny portal o tym by się przydal np. gryweb.pl ale zajeta domena jest. Ale czas pokarze czy warto było zmieniać filmweb