Twoja wypowiedź brzmi mniej - więcej tak - "Jestem szczylem, który ma 13 lat, gra jest dla mnie za trudna i w ogóle jak nie ma grafiki na poziomie nowego Deus Ex'a, to jej nie odpalę ! Idę walnąć focha i jeść gile z nosa w koncie" Grafika w grze to nie wszystko... Boże gdzie się podziewają prawdziwi gracze, którzy są wstanie docenić grę za fabułę / klimat ?! W dzisiejszych czasach grę się przechodzi w kilka godzin i nawet nie ma do niej po co wracać, a taki Fallout 2 ? Grałem w nią w 99' i będę grał nawet jak będę miał 50 lat. Ta gra ma w sobie po prostu "to coś" co się czuje !
11/10 !
Nie dyskutuj z nim kolego, szkoda czasu. xD Popatrz sobie na inne jego wpisy, ja pisałem z nim na forum Baldur's Gate, dopiero później zorientowałem się, że nie ma sensu. A co do F2, grałeś z modem Restoration Project? Jeśli nie to polecam! Pozdrawiam!
Bez komentarza:D.
Pierwsza w s\umie gra w której jest zaznaczony wątek damsko męski lub Meśko-Męski damsko-damski jak ktoś woli:D.
Muszę w końcu skończyć:D.
No i odmiana po tych wszystkich smokach i tym podobnych:D.
Jeśli nie skończyłeś to polecam wreszcie ją przejść! Naprawdę warto, spróbuj też zagrać w nią z modem Restoration Project o którym wyżej napisałem, dużo nowego wnosi do gry.
Dużo ale ja nie jestem anglistą a wtedy była tylko taka wersja.....
A teraz jest nawet polska nie doskonała ale zawsze:D.
A granie bez pełnego zrozumienia to żadna przyjemność:D.
To fakt że do pełnego zrozumienia tej gry a w związku z tym cieszenia się nią najlepiej dobrze posługiwać się językiem angielskim, dużo żartów po przetłumaczeniu traci sens. Co nie zmienia faktu że Fallout 2 również w spolszczeniu jest świetną grą, zwłaszcza w kontekście roku wydania. Najlepszym dowodem jest fakt że po dziś dzień ludzie się nim podniecają mimo że minęło już prawie 14 lat od premiery.