Dojście do kruka jest zaje trudne niemuwiąc już o zabiciu delikwenta
Nie wiem dlaczego tak uważasz. Dodatek nie należy do jakichś trudnych, tylko trzeba się trochę postarać, podpakować postać i wtedy zacząć grać. Przecież jest tyle czarów, które można zakupić dla pomocy, przemianę w Smoczego Zębacza, Cieniostwora itp. w czym tu problem?
Gram w Gothica 2 pierwszy raz od dawna(pierwszy raz z dodatkiem i nie miałem żadnych z nim problemów moim najemnikiem poziom 22 dziabnął mnie raz i to bez przekonania a padł po trzech ciosach a nie mam jakiejś super postaci.....
Magiem też, bryła lodu i siekać db długim mieczem. Zaje... scena ze śmiercią Kruka.
Wiem o tym że na górze zrobiłem błąd bo zamiast "nie mówiąc" napisałem "niemuwiąc". Ale ty zamiast mnie od razu obrażać mogłeś po prostu mnie poprawić, no ale nie zrobiłeś tego ponieważ jesteś idiotą.
Zwój z bryłą lodu - walimy w Kruka, rach ciach i po kruku bez uszczerbku :) No tak to jest jak sie przechodzi grę po raz ęty to na wszystko jest sposób :)
To co napisałem wyżej jest już nieaktualne. Grałem w Gothic 2Nk jakiś rok temu i stwierdziłem że zabicie kruka jednak nie jest takie trudne. ;)
Ja go zawsze albo zamrażam, albo walczę przez ten piedestał przy którym się modlił.
Grałam magiem i nie miałam żadnych trudności. Tylko pierwszy rozdział mnie wykańczał, metoda hit and run jednak nie dla mnie ;)
Spokojnie można przyzwać stadko szkieletów-goblinów i wykańcza się go w parę minut.
Post już nie aktualny, teraz wykończył bym go bez problemu i bez żadnej broni, wtedy jeszcze... nie umiałem grać.
ten dodatek to ja przechodzę z palcem w dupie....zagraj w returninga to wtedy zobaczysz co to znaczy trudny ''DODATEK''