PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645066}

Gra o Tron

A Game of Thrones
2012
7,6 1,9 tys. ocen
7,6 10 1 1902
Gra o Tron
powrót do forum gry Gra o Tron

Co sądzicie o samej fabule tego tytułu? Osobiście wciągnęła mnie tak bardzo, że w ogóle nie
zwracałem uwagi na oczywiste przecież mankamenty techniczne tej produkcji. Zakończenia też
nietypowe, iście Szekspirowskie, rzekłbym (jakby coś takiego zaserwowali w MASS EFFECT toby
dopiero był płacz i zgrzytanie zębów wśród grającej braci :P). Żałuję tylko, że grając Alesterem nie
dostaliśmy żadnego zakończenia w którym przeżywa (w jednym zabija go królowa, a w drugim
chce się powiesić, chociaż patrzy w płomienie i kto wie co tam zobaczy ;) )

evilkorniszon

Też grałam Alesterem, zakończenie w którym każe Varysowi ukryć dziecko. Chociaż bardzo gorzkie, to na swój sposób nie aż tak złe, w końcu ostatecznie ocalił honor. A ta kwestia "Better to die than to be tainted", cudo. ;) Niesamowita pod względem fabularnym gra, dla takiej historii jestem w stanie wybaczyć pełną niedoróbek oprawę.

ocenił(a) grę na 7
Nerya

Należę do osób które lubią zrobić wszystko i na wszystkie możliwe sposoby. Rozegrać to jako "ja", w stylu RPG wcielić się w postać lub sprawdzić co się kryje pod możliwymi ścieżkami. Ta gra jako jedna z nielicznych mimo swego zakończenia nie sprawiała, że chciało się wczytać i zrobić coś innego. Grywalność!

użytkownik usunięty
evilkorniszon

Mam takie same odczucia, fabuła tłamsi wszelkie inne niedociągnięcia. Fantastyczna historia bez happyendu !!!

ocenił(a) grę na 8

Widać ,że Martin coś przy niej majstrował i prawie wszyscy umierają

ocenił(a) grę na 10
mich145

Jest ona w 100% napisana wyłącznie przez Pana Martina, nikt inny w nią nie ingerował i dlatego jest taka dobra.
Zastanawiam się czy jej znów nie kupić (miałem, zagrałem, sprzedałem) ale wyłącznie w wersji Steam z DLC (dodatkowa 1-2 godziny gry).

Martin von Carstein

Można wiedzieć skąd taka informacja? Jak ostatnio oglądałem napisy końcowe to Martin wśród scenarzystów wymieniony nie był (screen - http://i.imgur.com/jspzZ3H.png)

ocenił(a) grę na 10
azamath

W recenzjach przeczytałem (chyba CD-Action, może na gram.pl o ile było).