PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645066}

Gra o Tron

A Game of Thrones
2012
7,6 1,9 tys. ocen
7,6 10 1 1901
Gra o Tron
powrót do forum gry Gra o Tron

Gra jest obskurna i prymitywna trochę, sterowanie kamerą i nieraz ogarnianie jej w trakcie walki to naprawdę zaskakujące czasem sprawy, no ale człowiek prawdopodobnie by się wciągnął w historię, bo dialogi fajnie się rozkręcają, tylko...

Kurde, ta zmiana bohaterów jest denerwująca. To nie serial, żeby przeskakiwać tak z jednego miejsca w drugie. Zawsze jak się coś wydarzy fajnego to akurat następuje zmiana bohatera. Ciężko jest się wczuć, no a ci dwaj kolesie są zdecydowanie różni od siebie. Grając tym kapłanem ognia próbuję jeszcze mieć litość, no a Morsem mogę spokojnie zabijać i te przeskoki naprawdę wkurzają.

Tym nie mniej chyba warto dać grze szansę...

ocenił(a) grę na 8
Roy_v_beck

Hehe, to jest właśnie w stylu Dżordża; urywanie akcji w najlepszym momencie i zmiana bohatera, a tym samym punktu widzenia oraz narracji całej historii. W jednej strony jest tak jak mówisz, to chwilami cholernie irytuje, ale z drugiej strony jeszcze bardziej adsorbuje by przejść kolejny etap i dowiedzieć się co dalej ;).

Roy_v_beck

Po doświadczeniach z cliffhangerami kochanego GRRM zupełnie mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Są gry, od których mogę spokojnie odpocząć kilka miesięcy i bez przeszkód potem wrócić do rozgrywki, tutaj fabuła nieustannie trzyma w napięciu i nie pozwala się oderwać.
Na pewno warto grać dalej, choćby też dlatego, aby zobaczyć, jak ewoluują "etykiety", które przyporządkowałeś póki co Morsowi i Alesterowi. Takich zwrotów fabularnych, tak niesamowitego, gorzkiego zakończenia nie widziałam chyba w żadnej grze. Dla opowiedzianej historii warto się przemęczyć z kulejącym wykonaniem. :)