PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608435}
8,4 38 tys. ocen
8,4 10 1 37904
Grand Theft Auto: Vice City
powrót do forum gry Grand Theft Auto: Vice City

Czy warto wydać dwadzieścia pięć złotych na tą grę?

ocenił(a) grę na 10
firentis95

warto.

ocenił(a) grę na 8
stonedfish

Raczej tak, chociaż mało to rozbudowane(wiem już widzę gromy zaciekłych fanów ciskane na mnie że narzekam że gra z 2002 roku że dużo wymagam ale tak uważam:D).
Edit:uzyskałem 100 procent gry i jestem trochę rozczarowany, sądziłem że bajery za ten wyczyn są ciekawsze.....
Z niektórymi rzeczami się męczyłem(najgorszy był wyścig samolocikiem i zabawa stadionowa motorem).

ocenił(a) grę na 10
WOLVERINE55

a jakie to bajery? można wiedzieć? pewnie i tak nigdy nie ugram na 100%, więc sama się nie dowiem :P

firentis95

oj warto warto,według mojej opinii,gra ma najlepszy klimat z wszystkich części....

ocenił(a) grę na 10
firentis95

Warto! Jeszcze pytasz? :D Gra ma świetny klimat i grywalność (choć niektóre misje doprowadzają do białej gorączki :P). Ogólnie uważam, że jest to najlepsza część z całej serii - bez najnowszej (nie grałam, więc nie wiem, ale pozostałe bije na głowę).

ocenił(a) grę na 9
firentis95

Warto.

firentis95

ale jak oglądam na you tube, jak ktoś gra, to tak jakoś tego nie czuje.
Ogólnie jak widziałem, to gra całkiem spoko, ale mam dwa zastrzeżenia:
-Tommy Vercetti biega jak dwuletnie dziecko i ma chyba platfusa na stopach(takie szerokie buty)
-Mało, mało, i jeszcze raz mało misji z trybu fabularnego
Jestem fanem całej serii i chyba kupie sobie tę część, a do płaskostopii Tommy'ego można się chyba przyzwyczaić:)

użytkownik usunięty
firentis95

Misji w trybie fabularnym jest około 58/59 z tego co pamiętam, włączając misje na telefon i misje dla wszystkich "posiadłości".

ocenił(a) grę na 8

-Podwójna wytrzymałość wszystkich pojazdów(nawet niezłe:D).
-3 goryli po 1000 za każdego(bezużyteczne i czasami nie działa, nie ma ich w willi tam gdzie powinni).
-Nieskończona amunicja(jakby był z tym problem przy takim wyniku).
-Zdrowie i pancerz 200 punktów.
Niby 3 limuzyny przed willą ale ja miałem tylko 1 i to nie zawsze(jakby to było przydatne).
I to chyba wszystko.
Aha samolocik tak irytuje z powodu klawiatury(ciężko kontrolować wysokość).

ocenił(a) grę na 8
firentis95

Kupiłem kilka dni temu w auchanie za 30 zł w takim pomarańczowym pudełku (kolekcja klasyki) i nie żałuje. Była to gra w którą bardzo długi czas nie miałem okazji grać (wracając myślami aż do kafejek internetowych i tamtą ogólną ekscytację ludzi tym tytułem) i teraz z wielkim sentymentem zwiedzam sobie Vice City ;) a zresztą przeszedłem 2 razy GTA:VCS na psp i byłem ciekawy kontynuacji. Jedyne co mi doskwiera to jak gdyby "przyspieszona rozgrywka" coś na kształt za dużej liczby fps (ogranicznik włączony) i nie wiem o co z tym chodzi, ja jednak wolalem jak było nieco wolniej na słabych kompach ;). Generalnie polecam kupić póki jeszcze można!

Michalof92

kupiłem też w pomarańczowej kolekcji klasyki tyle że w media markt kosztowała 20zł. dycha w kieszeni

ocenił(a) grę na 8
firentis95

Też bym mógł tam kupić, tyle że, to był po prostu spontan ;) Miałem kasę a cholernie chciałem zagrać to nie chciałem się rozczulać nad 10 zł ;) W sumie dojazd do MM tyle by mnie kosztował ;)