PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608436}
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 26096
Grand Theft Auto IV
powrót do forum gry Grand Theft Auto IV

10/10

ocenił(a) grę na 10

Jeszcze nie grałem w taką gre a uwierzcie mi, że troche ich w moim życiu było :)
Grałem min. w Vice City, która jest największym zagrożeniem do tej wspaniałej gry jeśli chodzi o ranking gier wszechczasów Rockstara. Po prostu grafika i fizyka powala na nogi a fabuła jest nie z tej ziemi. Po za tym chyba z tydzień spędziłem w internecie, który jest tak rozbudowany (mówie oczywiście o internecie w grze), że wydaje się, że jest prawdziwy i cały czas ktoś zakłada nowe linki. Po prostu dla tej gry warto żyć, 10/10 !

ocenił(a) grę na 5
matimocny1

gdybym był konsolowcem to możliwe że też bym tak grę wychwalał.

ocenił(a) grę na 8
plantum

Zgadzam się Plantum.. gra jest wybitnym arcydziełem dla konsolowców... Jak dla mnie to ujdzie 4/10.

ocenił(a) grę na 10
kmil_pl

A wogóle dlaczego na PC Jest gorsza ?

ocenił(a) grę na 5
matimocny1

bo gra która trafiła do sklepów miała mnóstwo błędów.

użytkownik usunięty
plantum

Na PC gra została źle przełożona. W związku z czym, mimo po paru latach dość kiepskiej grafiki, działa różnie. Najczęściej na dobrych komputerach (proc i5 lub i 7, karta graficzna NVidia 460, 560) chodzi świetnie na najwyższych obrotach. Zdarzają się jednak czasami również na nich niespodziewane spadki o 20-30 klatek na sekundę i błędy. U mnie wszystko chodziło bez zarzutów na najwyższych ustawieniach, również z modem poprawiającym grafikę, ale zalecam na wszelki wypadek innym instalowanie patchy. Dobrze, że w dodatkach wiele błędów zostało z 4 wyeliminowanych, chociaż w nich niestety patche nie działają.

ocenił(a) grę na 10
matimocny1

nie jest gorsza tylko ma niezoptymalizowany silnik

użytkownik usunięty
icansee

Gra na PC jest jeszcze lepsza niż na konsole, ale jak powyżej. Powinni poprawić błędy i wydać ją jeszcze raz.

ocenił(a) grę na 10
icansee

zależy też od tego, na jakim kompie się gra

ocenił(a) grę na 10
plantum

I na PC i na konsoli gra jest tak samo wspaniała.

matimocny1

popieram!

użytkownik usunięty
mannink

Ja też.