Jeszcze nie grałem w taką gre a uwierzcie mi, że troche ich w moim życiu było :)
Grałem min. w Vice City, która jest największym zagrożeniem do tej wspaniałej gry jeśli chodzi o ranking gier wszechczasów Rockstara. Po prostu grafika i fizyka powala na nogi a fabuła jest nie z tej ziemi. Po za tym chyba z tydzień spędziłem w internecie, który jest tak rozbudowany (mówie oczywiście o internecie w grze), że wydaje się, że jest prawdziwy i cały czas ktoś zakłada nowe linki. Po prostu dla tej gry warto żyć, 10/10 !
Zgadzam się Plantum.. gra jest wybitnym arcydziełem dla konsolowców... Jak dla mnie to ujdzie 4/10.
Na PC gra została źle przełożona. W związku z czym, mimo po paru latach dość kiepskiej grafiki, działa różnie. Najczęściej na dobrych komputerach (proc i5 lub i 7, karta graficzna NVidia 460, 560) chodzi świetnie na najwyższych obrotach. Zdarzają się jednak czasami również na nich niespodziewane spadki o 20-30 klatek na sekundę i błędy. U mnie wszystko chodziło bez zarzutów na najwyższych ustawieniach, również z modem poprawiającym grafikę, ale zalecam na wszelki wypadek innym instalowanie patchy. Dobrze, że w dodatkach wiele błędów zostało z 4 wyeliminowanych, chociaż w nich niestety patche nie działają.
Gra na PC jest jeszcze lepsza niż na konsole, ale jak powyżej. Powinni poprawić błędy i wydać ją jeszcze raz.