PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608436}
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 26096
Grand Theft Auto IV
powrót do forum gry Grand Theft Auto IV

Kijowy port

użytkownik usunięty

Niska ocena dla jednej z moich ulubionych serii gier- dlaczego?
Kijowy port
Fabuła jak z Mody na Sukces
Monotonia w prowadzeniu pojazdów (wszystkie tak samo się prowadzi)
Kiepska muzyka w radio
Wyłączają multiplayer

Dałbym więcej. Serio, nie mogę.

to właśnie w GTA 5 jest fabuła jak z mody na sukces, jakieś rodzinne kłótnie i inne pierdy.
Tu w czwórce mamy świetną fabułę, bardzo realistyczną i wciągającą.
Jak dla mnie gta 4 jest w TOP1 gier na świecie i narazie nie zapowiada się na nic lepszego

ocenił(a) grę na 10
5476

Potwierdzam :3

ocenił(a) grę na 8

Fakt, prowadzenie aut jest podobne, ale nie można twierdzić że takie same.
Do tego dobrze są pokazane uszkodzenia pojazdów i najważniejsze, co w poprzednich częściach nie było stosowane:
Pojazd nie wybuchnie, gdy przewróci sie na dach. ;)

Na minus moim zdaniem jest bardzo mała garderoba, tylko trzy sklepy na dodatek z kiepskimi ubraniami.Brak wprowadzania zmian w wyglądzie Niko, już nawet w SA mogliśmy iść do fryzjera czy zrobić sobie tatuaż.

Moim zdaniem ta część jest najlepszą ze wszystkich, najlepsza fabuła.W poprzedniej części (SA) była zbyt przesadzona.

ocenił(a) grę na 10

chyba za malo grales, jak te dzieci z youtuba co wlaczaja gre a na drugi dzien recenzje robia, kazde auto ma swoja charakterystyke, roznie zarzuca przy zakretach, rozne przyspieszenia maja, predkosci maksymalne.. chyba po prostu boisz sie przyznac ze masz slaby komp i ci nie rusza gta4 i nie mozesz sobie pograc wiec na forum sie wyżyjesz

użytkownik usunięty
musza34

Na komputerze faktycznie mi nie ruszyła, ale przez miesiąc miałem PS3. I szczerze, cieszyłem się że znajduję jakieś szybkie auto, ale poza prędkością i właśnie tym zarzucaniem, to nie ma żadnej różnicy. Ponadto nie muszę chyba mówić o błędach...