Grzecznie sie pytam kto jest odpowiedzialny za zachowanie aut to jest jakiś żart. Autami nie da się jeździć bo bujają się z boku na bok a przy ręcznym jest niemal pewne, że zaliczysz obrót o 360 stopni. Czy auta kiedykolwiek się tak bujały? co to kurde jest wesołe miasteczko?. Ja rozumiem, że nie jest to Forza albo Dirt, ale można było to zrobić dobrze np: Sleeping Dogs tam jazda autem sprawia przyjemość a w GTA IV to katorga a niestety w grze najwiecej czasu spędzasz w aucie jak dla mnie porażka.
Nie wiem czemu wszyscy jarają się GTA dla mnie ta gra staje się coraz nudniejsza GTA 1 i 3 to były gry:)
Tak w GTA 3 był najlepszy system prowadzenia pojazdów o wiele lepszy niż w gta 4 . Sam sobie zaprzeczasz.
W GTA 3 był lepszy auta się tak nie bujały jak w GTA IV. A i tak najlepszy jest w V.
W GTA IV jest realistyczna fizyka. W 3 prowadzenie było banalne i w 5 ponoć (nie grałem) jest ponownie łatwo. Zależy co wolisz - realistyka czy przekabacone i łatwe. Ja tam na początku też bluźniłem ale się nauczyłem i sprawia mi to mega frajdę.
Realistyczna??? Jak jeździsz samochodem to Twoje auto się tak buja na lewo i prawo???
Chodzi mi o to, że łatwo wpaść w poślizg, wolno się hamuje. W poprzednich grach wciskałeś spację i samochód stawał w ułamku sekundy. Według mnie w GTA IV jest to super stworzone i naprawdę idzie się do tego przyzwyczaić jak się chce. Natomiast auto się buja jak je bardzo zniszczysz, nie wiem jakie to ma wytłumaczenie fizyczne ale tak to w grze wygląda.