Jak szybko leci czas w tej grze? W Vice City i San Andreas 1 sekunda równała się chyba 1 komputerowej minucie. Czy tu jest tak samo? A może można to ustawić w opcja?
tak samo, jedna sekunda = jedna minuta. chyba nie da sie tego zmienić w opcjach, może są jakieś kody na to żeby cały czas był dzien albo noc. ale tego już nie wiem ;)
No właśnie miałem nadzieję, że ta gra jest tak zaawansowana, że można to ustawić. Przy całej mej lubości do serii (części z widokiem TPP) to była rzecz, która mnie wkurzała. 1 sekunda równa 1 minucie to trochę za szybko, nie można tak rozkoszować się zachodem słońca.
Powinni dac taką opcję, tym bardziej, że to chyba większego wpływu na rozgrywkę nie ma.
No dzięki dzięki za info. To dobrze, bo 1 sekunda = 1 minuta to było ciut za szybko. Optymalnie to powinno byc tak 1 do 3 a nawet 1do 4, ale lepiej jak jest 1 do 2
Dla mnie jest ok. Pora dnia zmienia się nie za szybko i nie za wolno, jest w sam raz. Ciekaw jestem jak będzie płynął czas w nadchodzącym wielkimi krokami GTA 5 :)
No to byłoby dobrym rozwiązaniem. W przypadku pogody jest lepiej bo wystarczą cheaty by ustawić sobie słoneczną/deszczową ale z upływem czasu byłby zapewne większy problem. Chociaż z drugiej strony to już nie te czasy, że jest to przeszkodą nie do ominięcia. Tak apropo GTA 5 to jako ciekawostkę powiem, że podobno mapa ma być na prawdę gigantyczna. Przykładowo z jednego końca mapy na drugi jadąc samochodem zajmie nam to 30 minut czasu rzeczywistego :) Nie mogę się doczekać żeby to sprawdzić :)