PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608436}
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 26060
Grand Theft Auto IV
powrót do forum gry Grand Theft Auto IV

co Vice City, tam był taki klimat że nadal mnie ciarki przechodzą na myśl o tej grze.

ocenił(a) grę na 7
7mari

Marzę o kolejnym GTA w Vice City najlepiej też w latach 80tych. A GTA Vice City to gra mojego życia ;) może zbyt patetyczne stwierdzenie ale to prawda:)

ocenił(a) grę na 8
Zachodniak24

Podobno GTA 5 jest dobre, ale jak widzę na okładkach te twarze gburowatych bohaterów to mi się odechciewa, nie chciałbym kimś takim zwojowac świata. Tak samo miałem z GTA 4 i z tym Bułgarem. Vercetti i CJ byli spoko, jak komuś zjarali dom albo odstrzelili łeb to przynajmniej wiadomo było za co

ocenił(a) grę na 7
7mari

Też mam podobne obawy że GTA już nie będzie tak dobre jak za czasów od GTA 3 do GTA VC Stories. Chociażby pod względem muzycznym. Kiedyś muza w GTA to było coś kapitalnego a w IV to było jakieś nieporozumienie. Nie lepiej jest pod tym kątem w V. A co do głównego bohatera z IV to swoją nudnością pobił nawet Claude'a z GTA 3.

Zachodniak24

Współczuję życia

ocenił(a) grę na 7
wisnia1892

Tak tak "hejtuj" sobie dalej tylko dlatego że podoba mi się VC a nie podoba mi się IV. Wyluzuj albo zmądrzej człowieku.

Zachodniak24

Zmądrzeć to powinna Twoja matka przed zrobieniem aktu przeciw społeczeństwu jakim było poczęcie Ciebie. Nie masz chłopie żadnych argumentów, wszystkie GTA były sanboxami dającymi swobodę do grania, nic więcej, dopiero w gta V dodali ciekawą fabułę, ale musisz przecież chwalić na wszystkie sposoby grę której pewnie nawet dobrze nie pamiętasz :)

ocenił(a) grę na 7
wisnia1892

"Zmądrzeć to powinna Twoja matka przed zrobieniem aktu przeciw społeczeństwu jakim było poczęcie Ciebie." nie ma to jak zabłysnąć tekstem rasowego "neokida" i mentalnego gimbusa. Nie powinienem Tobie pisać "zmądrzej człowieku" bo na pewno Tobie to nie grozi. Czy Ty nie masz naprawdę nic lepszego do roboty niż obrażać innych ludzi tylko dlatego że im się podoba bądź nie podoba jakaś komputerowa gra. Żenada i groteska.

Zachodniak24

Obrażam Cię dlatego, bo nie odpowiadasz na argumenty, a gadasz od rzeczy na inny temat, typowa cecha klasycznego internetowego idioty :)

ocenił(a) grę na 8
7mari

ale nie było juz wtedy HD a tu mamy ładny świat, fajny. ale racjii trochę masz...