PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608436}
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 26123
Grand Theft Auto IV
powrót do forum gry Grand Theft Auto IV

Panowie (i panie oczywiscie) nie wiecie może kiedy pojawi się cz. V?? Nie chodzi mi o
dodatki do cz. IV ale kolejną autonomiczną czesc. Mam zaintalowane cz III VC SA i cz IV i
widze jak wspaniale z kolejną odsłoną seria się rozwija, usupełnia i staje się coraz bardziej
dopasowana.... POLECAM

dr_E__Brown

Tak kiedy będzie nowa część, bo już nie mogę się doczekać żeby iść do sklepu po kolejną Grand Theft Auto...

dr_E__Brown

Na razie nie ma żadnych informacji, ale mam ciekawostkę http://www.gamezilla.pl/content/wiemy-kto-uzyczy-glosu-glownemu-bohaterowi-gta-v

ocenił(a) grę na 8
dr_E__Brown

Rockstar North, szkocki oddział R* produkujący większość części GTA zaczął zbierać członków zespołu Rockstar London do stworzenia trybu multiplayer do niezapowiedzianej gry o tytule kodowym "Rush". Opublikowano listę postaci i ich opisy, a według danych gra toczyłaby się w Los Angeles. Opisy postaci pasują do GTA, gdyż będziemy obcować z postaciami z przestępczego półświatka.

Take Two, dystrybutor gier od Rockstara zarejestrował kilka domen, tak jak to robiło dla wcześniejszych części GTA. Najprawdopodobniej mogą mieć związek z firmami obecnymi w grze. Oto ich spis:

* CashForDeadDreams.com
* SixFigureTemps.com
* StopPayingYourMortgage.net
* HammersteinFaust.com
* LifeInvader.com

W CV znanego kaskadera, Declana Mulveya ostatnio pojawiła się informacja, iż mężczyzna pracuje nad GTA V. Jednakże w rozmowie z serwisem CVG kaskader wyjaśnił, iż zaszła pomyłka, gdyż zapomniał dodać I przed V. Najdziwniejsze jest jednak to, że kaskader jednak nie brał udziału w sesjach do GTA IV.

Analityk rynkowy Billy Pidgeon z M2 Research twierdzi na swojej stronie internetowej, że na GTA V jeszcze sporo poczekamy. Według niego część gangsterskiej serii zadebiutuje na rynku dopiero w trzecim lub czwartym kwartale 2012 roku. Jest jednak pewien, że kolejna część na pewno kiedyś wyjdzie, a pierwszego zwiastuna możemy się spodziewać na tegorocznych targach E3 (w czerwcu).

dr_E__Brown

No to czekamy do E3 7-9 czerwca

ocenił(a) grę na 8
MichalGT.

Do tego czasu z pewnością zadowolimy się innym produktem R* - L.A. Noire, które wychodzi w przyszłym tygodniu. :)

ocenił(a) grę na 9
Demotrix

hmm LA Noire -- obejrzałem trailer... ciekawe ;-))), Mafia 2 urzekła mnie fabułą, zobaczymy czy chłopakom z rockstar uda sie dorównać czechom...

dr_E__Brown

Jeśli chodzi o GTAV myślę, że będzie ... wspaniała!

ocenił(a) grę na 10
dr_E__Brown

Do GTA V jeszcze daleko

dr_E__Brown

Obstawiam GTA 5 jako czasowy exclusive PS3 na święta 2012, a wersję na X360 i PC na wakacje, może jesień 2013

bachan

GTA V podobno ma wyjść na początku 2012 roku... Co do prawdziwości tych informacji nie jestem do końca przekonany ponieważ Rockstar dłubie jeszcze przy MP3 i grze Agent w dodatku teraz zajmuje się konwersją gry L.A. Noire na PC.

ElTabasco

Mnie też wydaje się, że to trochę wcześnie. Ale które studia zajmują się konwersją i Agentem? Bo tych Rockstarów to w sumie jak mrówek, jedno może cisnąć GTA

bachan

czasowy exclusive dla PS3 haha dobry żart, chyba głowę z sam wiesz czym zamieniłeś...

jack19

Oj ale mądry się znalazł. Tak było z VC SA i 4 (4 tex miała razem z xboxem). Więc gadaj sobie co chcesz polaczku biedaczku. Widzę, że cię boli że sobie nie pograsz od razu.

bachan

A ty sobie dalej żyj w swoim urojonym świecie buraku. Na nic nie będę czekał, bo mam konsolę i PC, ale co o tym może wiedzieć dzieciaczek co konsolę dostał od starych. Już to widzę jak wersja na X360 jest opóźniona, pozdro. Poza tym dodatki na Xboxie były jako czasowy exclusive.

jack19

Haha. Wiedziałem od początku kim jesteś, a teraz dałeś się podpuścić. Wcale nie jesteś nieobeznany w kwestii exów. Po prostu jesteś jakimś nastoletnim hejterem - posiadaczem xboxa, których pełno w polskim internecie. Bo pewnie wiesz, że VC i SA były exami. 4 też miała nim być, ale sony jednak zrezygnowało z tego pomysłu, a DLC nie chcieli po prostu wykupić. Może i gta nie będzie texem, nie wiem, nikt tego nie wiem. Ale prawda jest zupelnie inna, bo wcale o tym nie chciałeś się napinać :D

Słuchaj bambo, leję na ciebie, twoja konsole i GTA. Nie bawia mnie wasze dziecinne wojenki i dosrywanie sie tekstami "moja konsola jest lepsza, a twoja maja dzieciaki"

"dzieciaczek co konsolę dostał od starych" na każdej stronce w sieci widzę ten tekst. Dla twojej wiadomości bambo. Mam ps3, wii, a x360 sprzedałem niedawno na allegro. Kupiłem je za swoje pieniądze, jak wszystkie moje zabawki. Zresztą głupio by było inaczej skoro skończyłem już studia i od lat sam się utrzymuję.

Rada ode mnie. Dorośnij, wyjdź z domu, skończ grać na kompie czy iksie, znajdź dziewczynę i jakieś towarzystwo zamiast bawić się w bluzganie innych w sieci. To nie ma sensu bambo, dla mnie jesteś tylko kilkoma literkami na monitorze, nie istaniejesz, jesteś niczym.

bachan

No niepotrzebnie się napociłeś, bo nie trafiłeś "bambo". Xboxa nie mam od roku. Aktualnie PS3 + PC. Ty też wcześniej bluzgałeś, więc się teraz tak nie rzucaj. Odpisałem jedynie na twoją teorię o czasowym exclusivie na PS3, która jest bardzo mało prawdopodobna. Może niepotrzebnie na ciebie naskoczyłem na początku, mój błąd.

ocenił(a) grę na 10
dr_E__Brown

Koniec 2012 lub początek 2013.