PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608436}
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 26053
Grand Theft Auto IV
powrót do forum gry Grand Theft Auto IV

nie polecam

ocenił(a) grę na 7

Niestety nie mogę tej gry polecić bo w porównaniu z gta sa czwarta część ma dużo błędów jednym słowem niewypał

kaktus_1987

Jakich błedów? Poza ogromnymi wymaganiami sprzętowymi na PC nie ma większych problemów. Nawet jak się jakieś zdarzały to patche je rozwiązały.

ocenił(a) grę na 7
Gh0st

pierwszy błąd to instaluje oryginalna grę i problemy z płyną grafika choć mój komputer to żyleta składany na zamówienie chyba jak kupuje gre za ponad 100zł chciał bym żeby chodziła a nie pobierać co chwile jakieś łatki ale doprze przyznam trochę za surowo oceniłem tą grę

ocenił(a) grę na 10
kaktus_1987

Kup sobie konsolę i skończą się twoje problemy

kaktus_1987

Patche wlasnie sa po to wydawane by latac bledy w grze,wiec taki dziwny troche zarzut :/
Jedyny problem wersji pc to jak kolega Gh0st powiedzial to wymagania sprzetowe, a to ze miales kompa skladanego na zamowienie nie znaczy, ze mozesz odpalic wszystkie najnowsze gry w maksymalnych detalach w FullHD.

ocenił(a) grę na 7
dzl_1992

niech będzie wycofuje wszystkie zarzuty co do gta 4

ocenił(a) grę na 8
kaktus_1987

Nie wiem jak z PC acz na konsolę jest extra. Np. Mam kartę GeForce 9800 a mi Crysis 1 na full wymaganiach zwalnia tak grę że się aż nie da. Niektóre gry na full wymaganiach nie działają poprawnie gdyż jest zbyt niska płynność.