Przeznaczycie 230 zł na laske stojącą przy ulicy czy na nowe gta v
te laski przy ulicy nie takie drogie ale czy one mogą dać tyle radości co taka gra... ;]
Też się kur.wa zastanawiam gta v jest podobno większe niż san andreas , IV i red dead redemtiom razem wzięte ten kto ma ps3 niech się cieszy bo xbox wymaga dwóch płyt
PS3 też dwóch płyt wymaga, więc zanim coś napisze to sz się porządnie doinformuj ;) Na X360 i PS3 będą dwie płyty:
-Pierwsza płyta do zainstalowania, żeby gra się uruchomiła.
-Druga płyta do grania+ do nieobowiązkowej instalacji jak ktoś chce mieć trochę lepsze tekstury.
Pozdrawiam i polecam na przyszłość zaznajomienie się z tematem na który się pisze :)
Ps3 ma płyty blu ray o durzej pojemności a xbox zwykłe dvd to ty się zastanów co piszesz
Z resztą nie chce wdawać się w kłótnie premiera gta za 7 dni ( mi brakuje 170 zł) przekonamy się kto ma racje jesli okaże się że to ja mam racje przyznasz się publicznie na tym borum że jesteś idiom ja zrobie to samo jeśli przegram TO JAK ZAKŁAD???
tu się akurata Mylisz wersja na Playstation 3 ma 1 płytę w pudelku bo w koncu bluray a one zawsze mają większą pojemności a wersja na X to ma inaczej DVD zreszto w sklepie ci to samo powiedza bo się dowiadywałem
Ogolnie PS3 robie lepsze gry
O wiele lepsze na dowód tego mamy uncharted tomb raider 2013 całą serie god of war i prawdziwą perełke czyli the last of us jest owiele więcej tych ekskluziwów tylko na ps3
Faktycznie będzie jedna płyta... zwracam honor ;) Ale z Tomb Raider to dowaliłeś, ta gra przecież jest na na obu konsolach :D Kurde... nie lubię takich przejawów fanboyostwa, obie konsole mają coś graczom do zaoferowania i nie ma lepszej czy gorszej konsoli, obie są świetne.
Być może z tomb raiderem się pomyliłem ale z eskluziwów xboxsa moge pozazdrościć jedynie forzy horizon na ps3 nie ma zbyt dużo fajnych wyścigówek nie cierpie grand tunizmo a need for speeda już nigdy nie kupie jedynie forza ma wszystko czego szukam w wyścigówkach lecz jak wspomniałem oprócz tego tytułu nic mnie nie zainteresowało xboxsem
Tu się nie zgadzam bo, od dawna wiadomo że na xboxie większość gier multiplatformowych jest po prostu ładniejsze, lepiej zoptymalizowanych itd. Nawet miałem kiedyś stronkę gdzie były porównania gier po premierze ich. Były filmy, screeny, mierzony framerate i ich porównanie.
A jakiż to wielki minus te dwie płyty ? Wystarczy raz w ciągu całej gry zmienić płytę 1 na 2, czy to kosztuje Cie aż tyle ciężkiego wysiłku aby stwierdzić że tylko posiadacze PS3 mogą się cieszyć ?
Tu nie chodzi o wysiłek ale o sam fakt że xbox potrzebuje aż dwóch płyt aby udźwignąć te grę TO MAŁY KROK DLA CZŁOWIEKA ALE ZAWSZE JAKIEŚ ZWYCIĘSTWO DLA PS3
Xbox nie potrzebuje dwóch płyt aby uciągnąć grę, tylko wyszedł rok wcześniej niż PS3 i nie załapał się na napęd blueray, przez co obsługuje tylko płyty dvd i całe gta V nie zmieści się na 8,5 gb
Laura prawda jest taka że ten kto ma PS3 narzeka na xboxa a posiadacze xboxa narzekają na ps3 to jest odwieczna walka i to się nigdy nie zmieni co chce przez to powiedzieę nie kłućmy się to nie ma sensu
Ale ja się nie kłócę i nie narzekam na żadną z konsol :p Po prostu zauważam fakt ze gra na xboxie będzie na dwóch płytach tylko dlatego że niemożliwe jest fizyczne zmieszczenie jej na jednej płycie dvd
Polską. W Empiku od jakiegoś czasu w dzień premiery gry są taniej o 5-6 dych. Ja kupiłem tak "The last of us". Za 2 stówy, a dzień później jak byłem to była za 249 zeta.
Dzięki za podpowiedź nie miałem o tym pojęcia ja kupiłem the last of us 3 tygodnie od premiery za 229 zł w media marku
Jestem naprawdę ciekaw czy rockstar zrobił jakieś duże zmiany związane z tym tematem wkońcu ta gra jest od 18 lat nie ?
Widziałem gameplay i mogę Ci powiedzieć, że ciała kobiet są bardzo dopracowane. Nie ma żadnych ograniczeń. Piersi jak w rzeczywistości. "Lody" też są dostępne w grze. I nie chodzi o jedzenie... ;)
Hehe oby tak było premiera za 2 dni a ja mam tylko 140 zł i modem wart 90 zł tylko gdzie ja go sprzedam cholera jestem w kropce