to smutne troche że podczas pierwszego uruchomienia gry i grania w nią ze 30 minut natrafiłem na naprawde zadziwiającą ilość niedociągnięć... zdążyłem wpaść pod chodnik, zobaczyć znikający z przed oczu pociąg i ta pogoda... 10 sekund słońca, nagle ulewa ze łeb chce urwać a po minucie znów słońce i wszystko suche ( do tej pory nawet sie nie zdziwiłem) a po kilku sekundach znów to samo... Uwielbiam GTA bo nie sposób przejść obojętnie przy tym tytule ale kurde oni sie naprawde cofnęli zamiast zrobić krok w przód... pomijam ze w gta 4 można było podczas wypadku wylecieć przez szybę a tu tylko coś zabuja i jedziemy dalej... ma ktoś podobne odczucia ? jakieś inne przykłady ?
Też się da wylecieć przez szybę. Widocznie grałeś bardzo krótko.
Ja na takie błędy nie natrafiłem akurat.
Pietro troche sie czepiasz , a niepodoba ci się fabula gry ? Gra jest super , owszem masz racje gra ma swoje niedociągnięcia ale mimo to poprzednie serie mam tu na myśli gta Vice City , gta 3 , i Gta 4 to się kryją do Gta V , Gta V bije na głowe poprzednie częsci klimatem ( no moze San ANdreas dorównuje G"TA V ) ale poprzednie czesci i zarówwno gta San aNdreas to GTA V bije na głowe nic dodac nic ująć . Poprostu GTa V jest super
Dziwisz się? Takie niestety uroki konsolowej testowej bety, teraz już po ptokach, kasa poszła w błoto ;D Trzeba było czekać na wersję PC
tak jak w przypadku Red Dead Redemption? Najlepsza gra jaka wyszła spod ręki Rockstara i na PC nie wyszła.. niestety.
To zupełnie inne gry więc nie wiem co porównujesz. Vice City można porównywać na tle innych GTA. Dla mnie bezapelacyjnie Red Dead Redemption to nr 1 wśród produkcji Rockstar - za klimat i muzykę, której w żadnej "gangsterce" z tej stajni nie uświadczyłem.