PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Nie grałem! jedynie co widziałem gameplay'e z singla i multi i widać że gra ma kopa jest naprawdę dobra w porównaniu od poprzedniczek ;D możliwości nieograniczone CZEKAM AŻ POJAWI SIĘ NA PC NA PEWNO KUPIĘ W 100% BO TA GRA JEST NAJLEPSZA!!

użytkownik usunięty

Mam to samo, naoglądałem się już dziesiątki recenzji, filmów, gameplayów itp. Na ich podstawie wystawiłbym ocenę 10! Jak tylko wyjdzie wersja PC to kupuje jak stanieje i muszę złożyć nowego kompa by nacieszyć się full detalami.

Oby tylko nie zyebali portu jak w przypadku GTA 4...

ocenił(a) grę na 9

Dychy bym nie dał z kilku powodów, ale gra jest rewelacyjna, na pewno najlepsza część GTA. Trzymam kciuki w takim razie żeby Wam to wydali jak najszybciej na Wasze sprzęty:)

A ja staram się nic nie oglądać, bo chcę wszystko zaobaczyć jak wyjdzie na PC.

ocenił(a) grę na 10

LoL. Nie masz, nie grałeś ale gra jest najlepsza.... Facepalm

ocenił(a) grę na 9
DrGozno

Może chodziło mu o to, że seria GTA jest dla niego najlepsza, a że to jest najlepsza część serii, to siłą rzeczy jest to dla niego najlepsza gra:) Nie czepiaj się;)

ocenił(a) grę na 10
Indrid_Cold_84

Ty a później oceny jakieś dziwne, ile razy było że już tysiące głosów poleciało na film przed premiera.. Nie czepiam się, śmieszy mnie to :)

ocenił(a) grę na 9
DrGozno

No wiem, wiem:) Zagra to najwyżej zmieni ocenę, przecież mniej niż 9 i tak nie da się tej grze wystawić;) Zresztą oceny na fb w ogóle są poronione, bo za dużo tu dzieciaków sądząc po poziomach większości dyskusji, więc nie ma sensu zwracać na te oceny uwagi, jest przecież metacritic czy imdb od tego:)