Nie grałem! jedynie co widziałem gameplay'e z singla i multi i widać że gra ma kopa jest naprawdę dobra w porównaniu od poprzedniczek ;D możliwości nieograniczone CZEKAM AŻ POJAWI SIĘ NA PC NA PEWNO KUPIĘ W 100% BO TA GRA JEST NAJLEPSZA!!
Mam to samo, naoglądałem się już dziesiątki recenzji, filmów, gameplayów itp. Na ich podstawie wystawiłbym ocenę 10! Jak tylko wyjdzie wersja PC to kupuje jak stanieje i muszę złożyć nowego kompa by nacieszyć się full detalami.
Oby tylko nie zyebali portu jak w przypadku GTA 4...
Dychy bym nie dał z kilku powodów, ale gra jest rewelacyjna, na pewno najlepsza część GTA. Trzymam kciuki w takim razie żeby Wam to wydali jak najszybciej na Wasze sprzęty:)
Może chodziło mu o to, że seria GTA jest dla niego najlepsza, a że to jest najlepsza część serii, to siłą rzeczy jest to dla niego najlepsza gra:) Nie czepiaj się;)
Ty a później oceny jakieś dziwne, ile razy było że już tysiące głosów poleciało na film przed premiera.. Nie czepiam się, śmieszy mnie to :)
No wiem, wiem:) Zagra to najwyżej zmieni ocenę, przecież mniej niż 9 i tak nie da się tej grze wystawić;) Zresztą oceny na fb w ogóle są poronione, bo za dużo tu dzieciaków sądząc po poziomach większości dyskusji, więc nie ma sensu zwracać na te oceny uwagi, jest przecież metacritic czy imdb od tego:)