Grałem już jakieś 6 godzin, GTA V jest lepsze od każdej poprzedniej części, ogrom świata, różnorodność i masa rzeczy do zrobienia... aż brak mi słów, to po prostu najlepsza gra w jaką kiedykolwiek dane było mi grać. Dialogi są rewelacyjne, również najwyższy poziom, fabuła jest jak na razie ciekawa i chce się dalej grać żeby poznać dalsze losy bohaterów.
Miałem czekać na premierę PC ale jednak skusiłem się na konsolę bo grzech było by czekać kolejne pół roku na najważniejsza grę roku a zarazem zamykającą obecną generację konsol. Na blaszaka grę i tak kupię bo będzie ładniej i więcej ;]
Ale ci zazdroszcze ElTabasco :-D już nie mogę sie doczekać kiedy zagram.
Przynajmniej pieniądze nie pójdą w błoto za wyprodukowanie skoro mówisz że gra jest rewelacyjna
Wiadomo kiedy wyjdzie na PC?
Nie ma dokładnej daty, niestety ;/ Oby jak najszybciej,, konsolowa wersja jest ładna ale z bliska tekstury nie powalają ostrością a miasto czasami jest taki wyludnione to wina oczywiście konsol bo podobna sytuacja była w przypadku GTA IV, na PC pewnie będzie opcja ustawienia ilości detali i pojazdów widocznych na ekranie.
Średnio ale jeszcze nie jestem nawet w połowie gry więc niewiele mogę powiedzieć. Głowni bohaterowie są super (choć to zwykli *********), chodzi głównie o kreacje i świetny dubbing, twórcy ponoć zatrudnili prawdziwych kryminalistów, po to aby dialogi były bardziej naturalne ;]
Podzielam twoją opinię, mi też się gra w nią rewelacyjnie. Zawsze jest coś do zrobienia, to mi się podoba :D. I oczywiście przebija każdą inną odsłonę GTA.
Myślałam, że nic nie przebije SA. Ale tu nawet nie ma o czym mówić :) Gra jest przezajebista. Ogrom możliwości. Piękna grafika, piękne widoki. Świetna ścieżka dźwiękowa.