PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Myślę, że tak, ale z Vice City nie ma szans ;D

użytkownik usunięty
palel47

Każdą część przebije nawet VC

Grałem już jakieś 6 godzin, GTA V jest lepsze od każdej poprzedniej części, ogrom świata, różnorodność i masa rzeczy do zrobienia... aż brak mi słów, to po prostu najlepsza gra w jaką kiedykolwiek dane było mi grać. Dialogi są rewelacyjne, również najwyższy poziom, fabuła jest jak na razie ciekawa i chce się dalej grać żeby poznać dalsze losy bohaterów.
Miałem czekać na premierę PC ale jednak skusiłem się na konsolę bo grzech było by czekać kolejne pół roku na najważniejsza grę roku a zarazem zamykającą obecną generację konsol. Na blaszaka grę i tak kupię bo będzie ładniej i więcej ;]

ocenił(a) grę na 10
ElTabasco

Ale ci zazdroszcze ElTabasco :-D już nie mogę sie doczekać kiedy zagram.
Przynajmniej pieniądze nie pójdą w błoto za wyprodukowanie skoro mówisz że gra jest rewelacyjna
Wiadomo kiedy wyjdzie na PC?

Konrado96

Nie ma dokładnej daty, niestety ;/ Oby jak najszybciej,, konsolowa wersja jest ładna ale z bliska tekstury nie powalają ostrością a miasto czasami jest taki wyludnione to wina oczywiście konsol bo podobna sytuacja była w przypadku GTA IV, na PC pewnie będzie opcja ustawienia ilości detali i pojazdów widocznych na ekranie.

użytkownik usunięty
ElTabasco

Do jutra muszę wytrzymać.

PS. Na jakiej konsoli grasz?

X360

użytkownik usunięty
ElTabasco

Ja też na X360 będę grał

użytkownik usunięty
ElTabasco

Mam pytanie bardzo drastyczna jest ta gra? Bo lubię drastyczność w grach

Średnio ale jeszcze nie jestem nawet w połowie gry więc niewiele mogę powiedzieć. Głowni bohaterowie są super (choć to zwykli *********), chodzi głównie o kreacje i świetny dubbing, twórcy ponoć zatrudnili prawdziwych kryminalistów, po to aby dialogi były bardziej naturalne ;]

użytkownik usunięty
ElTabasco

To jutro sobie pogram xD

jest brutalna, można torturować ludzi :D

użytkownik usunięty
5476

To zajebiście, BTW już mam grę i idę zaraz grać xD

ocenił(a) grę na 10
ElTabasco

Podzielam twoją opinię, mi też się gra w nią rewelacyjnie. Zawsze jest coś do zrobienia, to mi się podoba :D. I oczywiście przebija każdą inną odsłonę GTA.

ocenił(a) grę na 10

Myślałam, że nic nie przebije SA. Ale tu nawet nie ma o czym mówić :) Gra jest przezajebista. Ogrom możliwości. Piękna grafika, piękne widoki. Świetna ścieżka dźwiękowa.

Iwonccia

Potwierdzam najlepsza gra tego roku bije na leb inne Gta.

piter25

a jaka jest najlepsza na świecie?