PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Co tam...

użytkownik usunięty

Co tam grafika...
Najważniejsza jest przecież grywalność oraz przebieg fabuły!! :-D

https://www.youtube.com/watch?v=aqbOhp771QY

ocenił(a) grę na 10

A że niby grafika słaba?

ocenił(a) grę na 9
Ted_Junior_Gillas

Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do wykonania gry, niech sobie obejrzy te 3 filmiki i zamilknie na wieki.
http://www.ppe.pl/news-24585-tu_licza_sie_najmniejsze_detale___zadziwiajace_piek no_swiata_gta_v.html

użytkownik usunięty
Ted_Junior_Gillas

Gdzie tam słaba... o.O
Zwariowałeś??
Przecież to jest aż niewiarygodne 16 BITÓW!!!
Czy ty tego nie widzisz...?

ocenił(a) grę na 10

Czyli ty tak na poważnie? Współczuje. Pozostaje ci tylko brandzlowanie sie przy Crysisie. Pokaż mi sandboxa na PC z taką oprawą graficzną i PC z 2006 roku który by to pociągnął.

użytkownik usunięty
Ted_Junior_Gillas

ŁAŁ!!! nawet niczego nie zrozumiałeś... o.O
To ja Ci serdecznie współczuję rozumowania "drogi" "przyjacielu"
NIGDY nie uważałem, że grafika jest w grach najważniejsza, NIGDY!!!
ALE zawsze śmieszyli mnie ci wszyscy inteligentni(inaczej) kretyni, którzy to uważali, że "grafika w grach jest całkowicie nieważna, bo najważniejsza jest zawsze tylko grywalność i przebieg fabuły"...
Ci ludzie chyba w ogóle nie zdają sobie sprawy z tego, z czego tak na prawdę składa się KAŻDA jedna gra oraz z tego, dlaczego postęp graficzny w grach musi iść cały czas do przodu(tak jak wszystko idzie do przodu) należy podnosić coraz to wyżej poprzeczkę!!
Stojąc w miejscu, tak na prawdę się cofasz!!
Akurat grafika w grach jest tym jedynym elementem, który w końcu dojdzie do swego kresu możliwości, czyli mowa w tym momencie o całkowicie idealnie odwzorowanej fotorealistyce, która to w połączeniu z idealną fizyką da nam zupełnie inne światło na rozrywkę, jaką jest uważana, gra w gry.
Kiedy to już wreszcie nastąpi, wówczas twórcy gier nie będą już więcej musieli pracować nad udoskonalaniem grafiki, więc co za tym idzie, będą się wreszcie mogli skupić na tym na czym normalnym graczom zależy najbardziej, czyli na tej grywalności i przebiegu fabuły!! Rozumiesz wreszcie...? i co znowu za tym dalej idzie... każda nowa gra będzie powstawała około dwóch do nawet trzech razy szybciej, ponieważ już nie będą musieli się zajmować optymalizowaniem itd.itp. bo każda nowa gra będzie już miała prawie, że identyczne wymagania, nieważne czy to będzie Crysis 15 czy GTA 15 Wymagania będą te same pod warunkiem, że obydwu tych grach wszystko będzie idealnie odwzorowane, tak jak to mamy w naszej codziennej rzeczywistości.
Pozdrawiam. i sorki, że się aż tak rozpisałem :-D

ocenił(a) grę na 10

To nie ja zacząłem temat grafiki. Gram na konsoli bo PC nie ma w temacie gier nic do zaoferowania. "Last Of Us", "Red Dead Redemption", "Heavy Rain", "Beyond Two Souls" - jaki tytuł na PC może równać sie fabularnie z tymi grami?

użytkownik usunięty
Ted_Junior_Gillas

Wiesz co, generalnie co kto woli, na prawdę!!
Jest kilka również całkiem godnych uwagi gier na PC, które na konsolach się jeszcze jakoś nie ukazały.
Pierwszym przykładem z brzegu jest nasz polski Wiedźmin 2, który oprócz peceta, ukazał się tylko na Xbox'a 360, jakby PS3 w ogóle nie istniała... :-D
Oprócz tej gierki mogę wymienić jeszcze kilka w miarę przyzwoitych gier.(Niektóre dopiero będą miały swoją premierę)
Na przykład Starlite. Astronaut: Moon, Mars and Beyond, Star Wars: The Old Republic, Drakensang: The Dark Eye
E.Y.E: Divine Cybermancy, Might & Magic: Heroes VI, Battlefield Play 4 Free, Cities in Motion, Black Mirror III,
Dungeons, Asylum, czy chociażby Spore.
Te jak i wiele innych gier mają przecież swoich zwolenników, może nie aż do tego stopnia jak jest to w przypadku "Heavy Rain", ale mimo wszystko, jak już pisałem wszystko bardziej zależy od tego, jakie kto gry preferuje i po prostu co kto lubi.