PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

22 listopada 2013.

I co niedowiarki ???

źródło: http://www.gta5tv.com/gta-v-pc-release-date/

ocenił(a) grę na 10
lucass77

Nie żeby odbierać tobie resztki złudnej nadziei ale przeczytaj sobie: " Sorry guys these screen shots were posted to reddit a few days ago, they're fake, the wait continues. There's not even a source for this date, it's coming, but we still don't know when.". Więc nie cieszyłbym się zawczasu... Btw gra jest genialna ;P

MrMax92

Przecież jeden z większych dystrybutorów gier w UK już przyjmuje oficjalne pre-ordery, także.... ;)
A te screeny fakt były już z miesiąc temu, no ale to nie na ich podstawie ogłoszono to info przecież...

http://gameseek.co.uk/pd/VideoGamesycs65a12qv/

ocenił(a) grę na 10
lucass77

Na stronie głównej Rockstar Games nie znalazłem żadnych informacji na temat wersji PC niestety więc szczerzę wątpię w tą datę. Szkoda bo taka gra powinna wyjść nie tylko na nasze konsole a także na PC.

lucass77

Nie łudź się, że w tym roku wyjdzie. To nie miałoby najmniejszego sensu.

ocenił(a) grę na 9
lucass77

haha powodzenia ;)

użytkownik usunięty
lucass77

hahaha pctowi frajerzy dalej mają nadzieję na GTA V. Hahahahahah, ku*wa nie mogę

odezwał się posiadacz skrzynki za 700zeta z grafiką jaka była na najnowsze PC-ty jakieś 4-5 lata temu pfffffffffff ;D

lucass77

Jak dla PC-towców gry to grafika to należą się wyłącznie gratulacje.

lucass77

hihihi, odezwał sie cwel ktoremu zal dupe sciska ze nie moze pograc w GTAV, na swoim super hiper wypasionym komputerku za ku*wa miliard zlotych!

mee_how333

To wy macie ból dupy, że ktoś może chcieć w to na PC zagrać. Frajerzy.

The_Fallen

Oni tego nie mogą przeboleć,że dostaniemy lepszą i tańszą grę

The_Fallen

Nie ma co się kłócić co jest lepsze. Ja mam ps3 i PC i na obu się wspaniale będzie grać

mativandamme

Ja o dupie ty o kupie. Tu nie o to chodzi.

The_Fallen

Chodzi o to że się plujesz nie wiadomo o co

The_Fallen

tak, masz racje. zal mi dupe sciska ze ludzie maja ochote pograc w gta na PC. czy Ty sie slyszysz?

mee_how333

A co innego powiedziec po twoim idiotycznym komentarzu? Teraz domyślam się ze to tylko tak na pokaz dla jaj...

mee_how333

cwela se w rodzinie poszukaj outsiderze bo w ryj bys mi tego nie powiedzial patrząc na twoją nędzną facjatę w awatarze

użytkownik usunięty
lucass77

o internetowy napinacz ( z ch*jowym pctem). Kozak w necie, pi*da w świecie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lucass77

miales potrzebe zwalenia konia, wchodzac na moj avatar czy co?

mee_how333

Co za prymitywny język, kto Cie wychowywał?

lucass77

Nieprawda grafika na konsolach jest bardzo dobra ja mam ps3 poza tym grafika na pc będzie się różnić tylko minimalnie chyba że sobie mody wgrasz ale to już nie to samo ;P
Btw na PC też lubię grać w gta więc się nie kłócę co jest lepsze :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
lucass77

Jezu co za problem ludzie macie, że ma na PC wychodzić czy nie? Stać mnie na konsolę ale nie jara mnie gra na padzie w co innego niż fifę czy NBA i tyle. Strzelankę najlepiej czuje się mając dłoń na myszce, drugą na klawiaturze. Po co jakieś kłótnie o nic? Co wam konsolowcy przeszkadza, że ta gra wyjdzie na pecety? Każdy lubi, to co lubi i zajmijcie się sobą. Ja czekam na wersję pecetową jak mało kto, tak samo czekałem na IV. A wy grajcie na konsolach i nie piętnujcie tutaj każdego pecetowca, który po prostu chciałby w to pograć na blaszaku, tak jak ja. Tyle w temacie i pozdrawiam gimnazjalistów na górze.

ocenił(a) grę na 10
transformers

Nic nam nie przeszkadza, szczerzę to życzę wam szybkiej premiery bo sam mam kilku kumpli co grają tylko na PC, ale wkurza mnie jak Fanboye PC drą ryje, ze: "GTA V na konsole to nędzna wersja beta, że biedni konsolowcy zostali darmowymi testerami, a GTA V na konsole to gówno bo prawdziwa gra będzie dopiero na PC" -_-

ocenił(a) grę na 9
lucass77

Od czasu wyadnia gta 3, każde kolejne gta w wersji na PC ukazuje się z opóźnieniem 6-7 miesięcy względem konsol, tak więc datę wydania upatrywał bym na Kwiecień 2014, wcześniej raczej nie ma co liczyć.