PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Mogę dać max 8/10
-Grafika średnia, dobrze że niedługo wychodzą nextgeny, bo już się patrzeć nie da na obecne gry.
-Słaby model zniszczeń i kolizji, w gta iv ten element był lepszy, więc krok wstecz
-Znikający ludzie i samochody, przez 5 minut biegałem sam przez miasto, z tego co wyczytałem nie tylko ja miałem taki błąd.
-Strasznie prymitywny system walki wręcz
-Model jazdy jest gorszy niz w czworce, szczegolnie motory, tam opanowanie ich nie bylo proste a tu jezdza jak po szynach. fury tez. znajduje jakiegos klasyka a tu zero bujania tylko jazda jak sportowym.
-straszne spadki animacji
-nie mozna ukrasc pociagu

CottonCrush

Cokolwiek byś nie napisał i tak za chwilę zaatakują Cię fani kretyni którzy widzieli grę tylko w zwiastunach, a już ocenili ją na 10/10. Minusy które napisałeś są bardzo rozczarowujące. Ale większość pewnie zostanie poprawiona w wersji na PC, XBO i PS4. Faktem jest to, że teraz wydali okrojoną wersję, a to jest smutne.

ShaggyTM

Gra ma więcej plusów i jest dobra, ale że tyle tu pochwalnych pieśni to dla równowagi chciałem wypunktować to co uważam w grze za słabe.

ocenił(a) grę na 7
ShaggyTM

Myślę, że większość ataków na negatywne recenzje wychodzi od osób które wydały na grę ponad 200zł i ona po prostu NIE MOŻE mieć minusów. Obiektywne recenzje dopiero po piratach na pc :P.

ShaggyTM

Na konsolach zawsze tak robili (wyłączając czwórkę).

ocenił(a) grę na 7
CottonCrush

To ja mam trzy pytanka, ponieważ ciężko to "wyczuć" po gameplayach: czy strzelanie sprawia frajdę (nie wiem jak to precyzyjnie ująć)? Czy tak sławione aktywności mają tu jakiś sens, czy jest to raczej niepotrzebny bajer w stylu "internetu" w GTA IV? Czy da się jeszcze wyłapać jakieś odniesienia do klasyki filmowej? Pozdrawiam.

duraq

Nie zagłebiałem sie jeszcze w minigierki, raczej zwiedzalem miasto. Do strzelania raczej nie mam zastrzezen, ale ARMA czy BF to nie jest.

użytkownik usunięty
CottonCrush

Jak to nie można ukraść pociągu? ;_; To jest pewne na 100%?

Próbowałem, można wskoczyć na wagony i tyle. Zabiłem maszynistę a pociąg jechał dalej.

użytkownik usunięty
CottonCrush

A można wejść do tych wielkich samolotów na lotnisku? Widziałem na gameplayu, ale gość zamiast próbować do nich wejść to zaczął je rozwalać :D .

ocenił(a) grę na 10

można, w jednej z misji nawet trzeba, w przeciwnym razie bardzo się ją utrudnia

użytkownik usunięty
viteq_13

Ufff. To przynajmniej wynagradza, brak możliwości przejęcia pociągu. Dzięki za odpowiedź.

CottonCrush

trailer mi się podobał, więc niestety, ale muszę wyzwac Cię od brudnych dziwek

CottonCrush

nie wiem na jakich grach się wychowałeś, skoro grafika w gta5 jest dla ciebie "średnia"... Właśnie przez takich ludzi jak ty forsa jest pompowana w grafikę a nie w to, co w grach ważne.

CottonCrush

Współczuję jak grasz w gry dla grafiki. Ja gram dla grywalności i fabuły.

neo_angin

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Oceniłem tylko poziom grafiki.

CottonCrush

Stwierdziłeś, że nie da się patrzeć na gry więc dużą wagę przywiązujesz do grafy, a ja zerową :)

Swoją drogą w jednej misji steruje się pociągiem i może od wtedy się da go ukraść, nie próbowałem.

Model jazdy jest bardziej arcade'owy co pasuje jak ulał do GTA. W IV aż mi się nie chciało bezcelowo jeździć po mieście. Czwarta część podzieliła fanów, bo była zbyt realistyczna i mroczna więc rockstar wrócił do korzeni (to się tyczy też zniszczeń jak i modelu jazdy)

Gra przynajmniej u mnie hula w stałych klatkach. Nie wiem na czym grasz.