PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

chętnie poszedłbym do kina. Może kiedyś nakręcą

theMedicalDoctor

Wczoraj dokładnie o tym samym pomyślałem. :D

ocenił(a) grę na 10
Gangelus

swoją drogą, ciekawy pomysł. zbili by miliony

theMedicalDoctor

Miałeś na myśli konkretnie V, czy ogółem film z tej serii?

ocenił(a) grę na 10
Gangelus

Ogółem też, fajnie by to wyszło, ale GTA V podoba mi się najbardziej również pod względem fabuły, jest bardziej realistyczne niż np. GTA IV

theMedicalDoctor

Do V mieliby główne role obstawione, obeszłoby się bez castingów. :D

ocenił(a) grę na 9
theMedicalDoctor

Absolutny sprzeciw. Nie po to gry dziś są najszybciej rozwijającym się biznesem, byśmy musieli prosić się o ekranizacje, które nie zastąpią prawdziwej rozgrywki. Film ma male szanse, by dorównać grze, albo by ubogacić jej uniwersum.

theMedicalDoctor

Rockstar nigdy się nie zgodzi choćby prosił ich sam Quentin Tarantino.

ocenił(a) grę na 9
mativandamme

Szczególnie, że wiele wątków, postaci i miejsc było inspirowanych właśnie filmami. Nie wiem jak GTA V bo jeszcze nie grałem, ale poprzednie części takie były. Ale jakby już taki film powstał to na pewno obejrzę:)

Mihtan

No ale gra się opiera wyłącznie na rozwałce i robieniu misji, także na filmie nie wyglądałoby by to tak jak w grze i wyszła by z tego mega kupa, tak jak np. Max Payne.
Masz racje GTA wzorowało się na wielu filmach między innymi "Scarface" lecz mowa tu o ekranizacji tej gry, a to inny temat. Osobiście nie chciałbym, żeby GTA powstało jako film bo to nie ma sensu. To tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam.

mativandamme

Goście z Rockstar- wypowiedzieli się na temat ewentualnego filmu GTA i takowego nie będzie !
Info było w sieci o tym jakiś czas temu ;)

Psyhe

No to właśnie o tym pisałem, że się nie zgodzą za Chiny ludowe.

ocenił(a) grę na 10
Mihtan

Najlepsze było nabijanie się z Facebooka i Apple pod postacią Life Invadera :D