Dostęp będzie u wszystkich o jednej godzinie. Tak powiedziało Rockstar czyli zapewne o północy w USA czyli u nas o 6 rano.
Chciałam sobie dzisiaj właśnie pograć ale serwer jest cały zapchany hehe ;) Może jutro będzie troche lżej.
Niech sobie wsadzą to GTA Online, miałem brać udział w jakimś wyścigu zaraz na początku i od kilkunastu minut jest "Uruchamianie sesji".
Drugie podejście i tym razem wyskakuje komunikat, że gracz jest na akcji i czy chce wejść w tryb obserwatora, a więc biorę tak i nic się nie dzieje, nic nie można zrobić znów musiałem wyłączyć grę. Panom z R* narazie podziękuje.
Człowiek płaci duże pieniądze za grę a nawet nie może korzystać z jej wszystkich możliwości, R* mnie zawiodło w tym razem.
W sumie to ogromna ilość ludzi czekało na online i jak się wszyscy rzucili to się nie dziwie że serwery się przeciążyły.
Wiesz to było do przewidzenia, a R* miał czas żeby się przygotować a jednak coś poszło nie tak.
Może nie sądzili że aż taki będzie szał. Cóż pozostaje nam tylko czekać i próbować.
PS3, wcześniej próbowałam ale coś nie za bardzo chciało działać. Jutro jeszcze popróbuje może da rade.
Ja na x360, aż z ciekawości teraz sprawdzę.
Wyskakuje komunikat: Serwery chmury Rockstar są obecnie niedostępne. Mozna korzystać jedynie z zawartości zapisanej na dysku, a zapisywanie gry jest niemożlwe. Czy na pewno chcesz kontynuować ?